Πιο κοντά από ποτέ φέρεται να βρίσκεται στην Τότεναμ, ο Αρσάβιν, αν αληθεύει πως τελικά η Ζενίτ κατέβασε τις οικονομικές της απαιτήσεις. Από τη διοίκηση της ρωσικής ομάδας επιβεβαιώνεται αυτή η πληροφορία, ενώ ακόμα δεν έχει συμβεί το ίδιο από την πλευρά του αγγλικού συλλόγου.

«Η Ζενίτ αποφάσισε να ρίξει τις απαιτήσεις της. Δεν μπορώ να σας πω το ακριβές ποσό, γιατί οι συζητήσεις έγιναν με τον πρόεδρο της ομάδας, αλλά υπάρχουν, πλέον, μικρές διαφορές», δήλωσε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ζενίτ, Κονσταντίν Σαρσανίγια, αν και τα σχόλια του αμφισβητήθηκαν από την πλευρά της Τότεναμ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Ρώσου ποδοσφαιριστή και του προπονητή των «πετεινών», Χουάντε Ράμος, με αποτέλεσμα ο Αρσάβιν να βλέπει με καλό μάτι αυτή τη μεταγραφή. Αν και υπήρξε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, το οποίο τον είχε συγκινήσει περισσότερο, τελικά, η κίνηση του Ισπανού προπονητή φαίνεται να είναι καταλυτική.

Επιμέλεια: Σπύρος Μιγαδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς

Η απόλυτη αποθέωση και standing ovation: Στο πόδι το Άνφιλντ για χάρη του Ρόμπερτσον

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Στέρλινγκ!

Νεαρός ποδοσφαιριστής σόκαρε τη Γιουνάιτεντ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος πριν κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα!

Πετάει σαν… παγώνι η Λιντς, σκόρπισε τη Νιούκαστλ και παραμένει αήττητη!

Ξανά στη Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ, δουλεύει για το δίπλωμα προπονητικής!