Στο πλευρό του Ρομπίνιο τάχθηκε ο Ίκερ Κασίγιας. Το σίριαλ του Βραζιλιάνου και η πολύκροτη μεταγραφή του στην Τσέλσι δεν έγινε ποτέ και αυτό τον επηρέασε αρκετά. Ο Πορτιέρο της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως πρέπει να προφυλαχθεί ο παίκτης.

«Είναι φανερό ότι η παραφιλολογία που υπήρξε γύρω από το όνομα του τόσον καιρό τον επηρέασε στην εμφάνιση του μέσα στο τερεν», είπε αρχικά ο Κασίγιας και συνέχισε: «Εμείς οι παίκτες δεν είμαστε μηχανές και όταν το όνομα μας συζητιέται τόσο πολύ, μας επηρεάζει. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τον Ρομπίνιο».

Παράλληλα στα υπάρχοντα προβλήματα του Κασίγιας ήρθε να προστεθεί και η ήττα από την Βαλένθια για το Σούπερ Καπ Ισπανίας: «Πρέπει να ανασυνταχτούμε και να δούμε τι ήταν αυτό που κάναμε λάθος. Πάντως δεν ανησυχούμε, διότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας και ουσιαστικά είμαστε ακόμη στην προετοιμασία. Ακόμα και έτσι όμως, αν χάνεις παιχνίδια τσαντίζεσαι. Θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε το σκορ που υπάρχει τώρα στον δεύτερο αγώνα».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβαλε σε μπελάδες τη Σεβίλλη και συνεχίζει να ελπίζει η Οβιέδο - Άλωσε τη Βαλένθια η ψυχωμένη Θέλτα!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Χετάφε λυγίζοντας και την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Υπό πίεση ο Αρμπελόα: Φεύγει από τη Ρεάλ αν δεν πάρει το Champions League

Ψηλά στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Καμαβινγκά, διατεθειμένη να τον πουλήσει η Ρεάλ Μαδρίτης

«Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει συμφωνήσει με Μπαρτσελόνα»

Έντονες διαμαρτυρίες από Ατλέτικο για τη μη αποβολή του Μαρτίν-Τι αποκάλυψαν οι συνομιλίες με VAR

Ο Γιαμάλ δεν πανηγύρισε το γκολ νίκης της Μπαρτσελόνα με Ατλέτικο και έφυγε με νεύρα για τα αποδυτήρια

Ξέρανε την Ατλέτικο στο 87' ο Λεβαντόφσκι και «αγκαλιά» με τον τίτλο η Μπαρτσελόνα

Ο Γκονζάλες γκρέμισε τον Γιαμάλ πριν βγει σε τετ α τετ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα

Μέγα κάζο για τη Ρεάλ, σοκαριστική ήττα στο 91’ από τη Μαγιόρκα!