Με απουσίες διεξήχθη η πρωινή προπόνηση της Τριτης στον ΟΦΗ. Ο Φράνκι Στράκα δεν μπορούσε να υπολογίζει τους διεθνείς Τζόρβα, Κασμερίδη και Δημούτσο, οι οποίοι βρίσκονται με τις Εθνικές ομάδες, ο πρώτος με την Ανδρών και οι άλλοι με την Ελπίδων. Αντίθετα, την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Νταμέ Ν’ Ντόι.

Ο Σενεγαλέζος, αφού πρώτα είχε μια συζήτηση με τον νέο του προπονητή, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις.

Κανονικά προπονήθηκε ο Αρβανίτης, ο οποίος επέστρεψε από την άδειά του, ενώ μόνος του συνεχίζει να γυμνάζεται ο Γκάγκουλα.

Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης, τακτικής και ασκήσεις με μπάλα.

Στα άλλα θέματα του συλλόγου, η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να προμηθευτεί 5.000 εισιτήρια για τον μεταξύ τους αγώνα της πρεμιέρας, ενώ οι φίλαθλοι της κρητικής ομάδας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο, έναντι του ποσού των 20 ευρώ.

Παναγιώτης Κρητικός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Έχουν υποχρέωση οι παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν το πρωτάθλημα και για αυτό...»

Τσακίρης: «Ψάχνει για βασική επιλογή στο 6 η ΑΕΚ - Η ιδιαιτερότητα για τον στόπερ»

Πανσερραϊκός: Συνέντευξη Τύπου του Καζία τη Δευτέρα - Τα θέματα που θα τεθούν

Ισέκα: «Ανυπομονώ για το Σούπερ Καπ - Η σύζυγός μου έκλαιγε όταν έφυγα από τον ΟΦΗ»

Δεσύλλας: «Οι λεπτομέρειες για τον Βοτανικό - Έτσι θα είναι εσωτερικά το γήπεδο»

Μάνατζερ Λιβάκοβιτς: «Fake news τα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού»

Οζντόεφ: «Μόνο μέσα από τον ανταγωνισμό εξελίσσεσαι - Πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα από το ρωσικό»

Ντεσπόντοφ: «Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ και δεν μου περνάει από το μυαλό να φύγω»

Φρίντεκ: «Θα ήθελα να παίζω περισσότερο - Όλα ανοιχτά με το μέλλον μου στον Άρη»

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Αντράντε και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις

TAGS: ΟΦΗ