Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Ντεμέτριους Αλεξάντερ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «δικεφάλου» και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για τη νέα του ομάδα. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση από το να συμμετέχεις στην προσπάθεια να χτιστεί κάτι νέο και να συνεισφέρεις για να είναι καλό το αποτέλεσμα. Θα κάνω λοιπόν ότι περνάει από τα χέρια μου για να είναι αυτό το ξεκίνημα το καλύτερο δυνατό», τα λόγια του Αμερικανού.

Αναλυτικά ο Αλεξάντερ δήλωσε:

«Νομίζω ότι πήρα μία σωστή απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα, ούτε και για το Ελληνικό μπάσκετ από… μέσα, διότι δεν έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα. Ξέρω ωστόσο ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση στο μπάσκετ και αυτό που θέλω και θα προσπαθήσω να πετύχω είναι το καλύτερο δυνατό σύμφωνα και με τις συνθήκες που θα συναντήσω. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Εχω πληροφορηθεί ότι η νέα μου ομάδα ξεκινά από την αρχή μία μεγάλη προσπάθεια κι αυτό είναι κάτι που το αντιμετωπίζω πολύ θετικά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση από το να συμμετέχεις στην προσπάθεια να χτιστεί κάτι νέο και να συνεισφέρεις για να είναι καλό το αποτέλεσμα. Θα κάνω λοιπόν ότι περνάει από τα χέρια μου για να είναι αυτό το ξεκίνημα το καλύτερο δυνατό. Ενημερώθηκα και για τον κόουτς και μου έκανε πολύ θετική εντύπωση η πορεία του και σαν παίκτης, αλλά και σαν προπονητής. Από ότι κατάλαβα είναι άνθρωπος με ισχυρό χαρακτήρα και μου αρέσει το γεγονός ότι είναι νέος σε ηλικία και αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει όλους τους παίκτες της ομάδας
».

Τέλος, σχετικά με τα στοιχεία που θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ από αυτόν, είπε: «Θα πρέπει όλοι να περιμένουν μία θετική παρουσία. Βγάζω πολλή ενέργεια το γήπεδο, είμαι πάντα πολύ συγκεντρωμένος και είμαι νικητής. Σε όποια ομάδα και αν έπαιξα, έβγαζα πάντα ενέργεια και είχα πνεύμα νικητή κι αυτό θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά μου στοιχεία στο παιχνίδι».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρώτο Top 10 της σεζόν στην Stoiximan GBL: Το τρομερό alley-oop κάρφωμα του Πέιν στην κορυφή

Πλήγμα στον Αθηναϊκό: Χειρουργείο για την Έλενα Τσινέκε

Stoiximan MVP της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Φράνσις της Καρδίτσας!

Τσορμπατζόγλου: «Όλοι στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει καταφέρει για την Euroleague»

Μοτιεγιούνας: «Ο ΠΑΟΚ είναι το τέλειο περιβάλλον για εμένα - Θέλω μόνο να κερδίζω»

ΠΣΑΚΚ για Μπουρούση: «Ουδείς έχει το δικαίωμα να σπιλώνει δημόσια τα αθλητικά σύμβολα της χώρας»

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ με τον... πιτσιρικά Μοτιεγιούνας στο Παλατάκι

«Μόνο σεβασμός για την κυρία Χάιδω»: Το όμορφο μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το ματς στο Ιβανώφειο

Λούκιτς: «Μαθαίνεις από τις ήττες και όχι από τις νίκες - Εμείς κοιτάμε είναι το δικό μας σπίτι»

Μπαρτζώκας: «Ξέρω ότι θα έχουμε δύσκολη χρονιά μέχρι να μπούμε στο ΣΕΦ» - Τι είπε για την ένταση στο φινάλε