Οι παίκτες του Αιγάλεω έκαναν το καθήκον τους, κερδίζοντας με 2-0 τον Εργοτέλη, αλλά η νίκη τους επισκιάστηκε από την αναπάντεχη ήττα της ΑΕΚ από των Ιωνικό. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η 6η θέση πολύ δύσκολα θα οδηγήσει στο UEFA και η απογοήτευση ήταν έκδηλη στην ομάδα των Δυτικών προαστίων.

Ο προπονητής του «Σίτι», Ίλιε Ντουμιτρέσκου, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του μετά των Κυριακάτικο αγώνα και προσπάθησε να τους παροτρύνει: «Εμείς κοιτάζουμε τα δύο ματς που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Έχουμε υποχρέωση να τα δώσουμε όλα για να τα κερδίσουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε ρεπό για τη Δευτέρα στους παίκτες του. Την Τρίτη, αυτοί που αγωνίστηκαν με τον Εργοτέλη θα προπονηθούν στις 12:00, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταβούν στη Θήβα για να δώσουν φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα (17:00).

Επιμέλεια: Πέτρος Λιοδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube