Ορεξάτος για σκληρή δουλειά και τίτλους ήρθε στην Ελλάδα από τη Φιλαδέλφεια στις 9:20 το πρωί ο Λιν Γκριρ. Ο άσος του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και δήλωσε ενθουσιασμένος από τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα του και την ισχυροποίησαν σημαντικά.

«Πρέπει να παίζουμε κάθε ματς σαν να παίζαμε με Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό φέτος να πάρουμε αβαντάζ της έδρας για να έχουμε το πλεονέκτημα στους τελικούς», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε: «Χαίρομαι πολύ για τους παίκτες που ήρθαν. Είχαμε ήδη πάρα πολύ καλή ομάδα και τώρα γίναμε ακόμη πιο ισχυροί. Πρέπει όμως να μάθουμε να παίζουμε και να λειτουργούμε σαν ομάδα. Χαίρομαι που έμεινα στον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης με τον Τζος Τσίλντρες, αλλά και τα άλλα παιδιά, όπως ο Παπαλουκάς και ο Βούιτσιτς, που είναι παίκτες μεγάλης κλάσης».

Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται στην Αθήνα και ο Τζος Τσίλντρες, καθώς τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρώτο Top 10 της σεζόν στην Stoiximan GBL: Το τρομερό alley-oop κάρφωμα του Πέιν στην κορυφή

Πλήγμα στον Αθηναϊκό: Χειρουργείο για την Έλενα Τσινέκε

Stoiximan MVP της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Φράνσις της Καρδίτσας!

Τσορμπατζόγλου: «Όλοι στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει καταφέρει για την Euroleague»

Μοτιεγιούνας: «Ο ΠΑΟΚ είναι το τέλειο περιβάλλον για εμένα - Θέλω μόνο να κερδίζω»

ΠΣΑΚΚ για Μπουρούση: «Ουδείς έχει το δικαίωμα να σπιλώνει δημόσια τα αθλητικά σύμβολα της χώρας»

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ με τον... πιτσιρικά Μοτιεγιούνας στο Παλατάκι

«Μόνο σεβασμός για την κυρία Χάιδω»: Το όμορφο μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το ματς στο Ιβανώφειο

Λούκιτς: «Μαθαίνεις από τις ήττες και όχι από τις νίκες - Εμείς κοιτάμε είναι το δικό μας σπίτι»

Μπαρτζώκας: «Ξέρω ότι θα έχουμε δύσκολη χρονιά μέχρι να μπούμε στο ΣΕΦ» - Τι είπε για την ένταση στο φινάλε