Για χρέος των μετόχων της ΑΕΚ να διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία και το μέλλον της, είτε παραμείνουν στις θέσεις τους μετά το Μάιο είτε φύγουν, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τάκης Κανελλόπουλος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου του Ντέμη Νικολαΐδη.

«Εμένα με λυπεί πολύ η απόφασή του, αλλά τον καταλαβαίνω. Πέρα από συνεργάτης, θα παραμείνει ένας πολύ αγαπητός φίλος και θα είμαι πάντα δίπλα του, όπως πιστεύω κι αυτός δίπλα μου. Αν τελικά φύγει το Μάιο ο Ντέμης, πρέπει να δουλέψουμε κι εμείς για να καλύψουμε αυτό το κενό που αφήνει ο Ντέμης στο μέλλον», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτή η στιγμή είναι ώρα ευθύνης. Η ΑΕΚ έχει διοίκηση που θα παραμείνει αναλλοίωτη μέχρι το Μάιο. Και μέχρι τότε, αλλά και μετά έχουμε χρέος να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και να συνεχίσουμε με βάση τις αξίες και τα οράματα που έχουμε όλοι μας. Με μια ΑΕΚ όλο και πιο δυνατή, με ήθος κα αξιοπρέπεια, που θα ωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να προσομοιάζει με το ευρωπαϊκό. Έχουμε πολλούς μήνες για να βρούμε τη διάδοχη κατάσταση στην προεδρία. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Δεν μπήκαμε το 2004 για να γίνουμε γνωστοί, ούτε να πλουτίσουμε, αλλά γιατί δεν αντέχαμε την κατάντια στην οποία είχε φτάσει ομάδα. Έχουμε χρέος να μην επιτρέψουμε να γυρίσει η ΑΕΚ να φτάσει ξανά σε αυτό το βούρκο. Συνεχίζουμε και είμαστε ανοικτοί. Κοιτάμε την ΑΕΚ».

Και κατέληξε: «Είναι και ώρα συσπείρωσης. Υπάρχει ένα κλίμα διχόνοιας στην ΑΕΚ, που θυμίζει άλλες εποχές, που ντρόπιασαν όλους εμάς και μας έκαναν περίγελο σε όλους τους αντιπάλους μας. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό, αλλά ζητάμε τη συνδρομή όλων των ΑΕΚτσήδων για να μην επιστρέψουμε σε τέτοιες λυπηρές εποχές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παβλένκα: «Θα μείνω εκτός για περίπου 3-4 μήνες»

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

TAGS: A.E.K.