Ο Τζός Τσίλντρες βρίσκεται από χθες στην χώρας μας και σήμερα το πρωί παρέα με τον Λιν Γκριρ πέρασαν από εργομετρικά τεστ. Το αυριανό πρόγραμμα των δυο Αμερικανών περιλαμβάνει αιματολογικές, καρδιολογικές και οδοντιατρικές εξετάσεις.


Ο «Τσίλι» συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση σπιτιού, ωστόσο στο μυαλό του έχει δυο ακόμα «έγνοιες». Η πρώτη αφορά την περιποίηση του μαλλιού του «Κάποιος πρέπει να περιποιείται τα μαλλιά μου. Είναι πολύτιμα για μένα» και η δεύτερη τη μανία του με τα αθλητικά παπούτσια. Ο 25χρονος άσος είναι συλλέκτης παπουτσιών και σκοπεύει να συνεχίσει και στην χώρα μας αυτή του συνήθεια «Μίλησα ήδη με τον υπεύθυνο της ΝΙΚΕ, τον Μάνθο, έτσι ώστε να μεγαλώσω τη συλλογή μου με ζευγάρια από την Ελλάδα».

Ο Τσίλντρες πήρε και μια μικρή γεύση από τους νέους του συμπαίκτες «Είδα κάποια παιχνίδια της Ελλάδας για να δω πως παίζουν οι συμπαίκτες μου. Δυστυχώς όμως τα περισσότερα ήταν αργά το βράδυ στις ΗΠΑ και δεν μπορούσα να τα δω. Μου άρεσε αυτό που είδα. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον Λιν και ανυπομονώ να γνωριστώ μ’ όλους».

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρώτο Top 10 της σεζόν στην Stoiximan GBL: Το τρομερό alley-oop κάρφωμα του Πέιν στην κορυφή

Πλήγμα στον Αθηναϊκό: Χειρουργείο για την Έλενα Τσινέκε

Stoiximan MVP της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Φράνσις της Καρδίτσας!

Τσορμπατζόγλου: «Όλοι στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει καταφέρει για την Euroleague»

Μοτιεγιούνας: «Ο ΠΑΟΚ είναι το τέλειο περιβάλλον για εμένα - Θέλω μόνο να κερδίζω»

ΠΣΑΚΚ για Μπουρούση: «Ουδείς έχει το δικαίωμα να σπιλώνει δημόσια τα αθλητικά σύμβολα της χώρας»

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ με τον... πιτσιρικά Μοτιεγιούνας στο Παλατάκι

«Μόνο σεβασμός για την κυρία Χάιδω»: Το όμορφο μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το ματς στο Ιβανώφειο

Λούκιτς: «Μαθαίνεις από τις ήττες και όχι από τις νίκες - Εμείς κοιτάμε είναι το δικό μας σπίτι»

Μπαρτζώκας: «Ξέρω ότι θα έχουμε δύσκολη χρονιά μέχρι να μπούμε στο ΣΕΦ» - Τι είπε για την ένταση στο φινάλε