Το σίριαλ με τον Ιμπραίμ Τζάαμπερ και τον Πανιώνιο θα έχει απ’ ότι φαίνεται πολλά ακόμα επεισόδια. Η κυανέρυθρη Κ.Α.Ε. που έχει προαναγγείλει ότι δεν σκοπεύει να κάνει…δώρο τον παίκτη στη Ρόμα, έκανε σήμερα (25/08) προσφυγή στην FIBA προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντά της.

Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου επιθυμεί να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα και να επικυρώσει την συμφωνία με τον Αμερικανό, τα δικαιώματα του οποίου διεκδικεί και η ιταλική Ρόμα. Στη Νέα Σμύρνη περιμένουν κανονικά τον παίκτη για την προετοιμασία και υπολογίζουν στις υπηρεσίες του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην Παγκόσμια Ομοσπονδία του μπάσκετ FIBA προσέφυγε η ΚΑΕ Πανιώνιος, με αφορμή την υπόθεση του Αμερικανού μπασκετμπολίστα Ιμπραϊμ Τζάαμπερ. Η κυανέρυθρη ΚΑΕ πρόκειται να διεκδικήσει με κάθε νόμιμο μέσο τα δικαιώματά της και να διασφαλίσει την παρουσία του παίκτη στην ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πλήγμα στον Αθηναϊκό: Χειρουργείο για την Έλενα Τσινέκε

Stoiximan MVP της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Φράνσις της Καρδίτσας!

Τσορμπατζόγλου: «Όλοι στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει καταφέρει για την Euroleague»

Μοτιεγιούνας: «Ο ΠΑΟΚ είναι το τέλειο περιβάλλον για εμένα - Θέλω μόνο να κερδίζω»

ΠΣΑΚΚ για Μπουρούση: «Ουδείς έχει το δικαίωμα να σπιλώνει δημόσια τα αθλητικά σύμβολα της χώρας»

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ με τον... πιτσιρικά Μοτιεγιούνας στο Παλατάκι

«Μόνο σεβασμός για την κυρία Χάιδω»: Το όμορφο μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το ματς στο Ιβανώφειο

Λούκιτς: «Μαθαίνεις από τις ήττες και όχι από τις νίκες - Εμείς κοιτάμε είναι το δικό μας σπίτι»

Μπαρτζώκας: «Ξέρω ότι θα έχουμε δύσκολη χρονιά μέχρι να μπούμε στο ΣΕΦ» - Τι είπε για την ένταση στο φινάλε

Τα highlights από το δύσκολο διπλό του Ολυμπιακού στο Ιβανώφειο