Ο τραυματίας Κριστιάνο Ρονάλντο απουσιάζει από την 23μελη αποστολή της Πορτογαλίας για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μάλτα (εκτός, 6/9) και Δανία (εντός, 10/9) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επίσης απόντες είναι οι Ρικάρντο και Κουαρέσμα, που είναι για την ώρα εκτός πλάνων. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Κάρλος Κεϊρός, επανέφερε τον Μανίς, ο οποίος κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ για πρώτη φορά κλήθηκε ο Γιανίκ Ντιαλό της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Επίσης στην 23αδα είναι και ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και πλέον της Μπόχουμ, Ντάνιελ Φερνάντες. Οι άλλες ομάδες του ομίλου είναι Σουηδία, Ουγγαρία και Αλβανία. Αναλυτικά οι κληθέντες:

Τερματοφύλακες: Κιμ (Μπενφίκα), Καρβάλιο (Μπράγκα), Φερνάντες (Μπόχουμ)

Αμυντικοί: Μποσίνγκουα (Τσέλσι), Φερέιρα (Τσέλσι), Καρβάλιο (Τσέλσι), Μέιρα (Γαλατά), Μπρούνο Άλβες (Πόρτο), Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντούνες (Λέτσε), Μιγκέλ (Βαλένθια)

Μέσοι: Μεϊρέλες (Πόρτο), Μουτίνιο (Σπόρτινγκ), Ντέκο (Τσέλσι), Μάρτινς (Μπενφίκα), Ντάνι (Ζενίτ), Μανίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πέδρο Μέντες (Ρέιντζερς)

Επιθετικοί: Σιμάο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Νούνο Γκόμες (Μπενφίκα), Αλμέιδα (Βέρντερ), Νάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντιαλό (Σπόρτινγκ)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube