Οι… κακές παρέες έχουν οδηγήσει τον Ρομπίνιο στην απόφαση να ζητήσει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ραμόν Καλντερόν, σε συνέντευξή του στη «Marca». Πάντως άφησε να εννοηθεί πως η πώληση του 24χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού δεν αποκλείεται.

«Είναι φυσιολογικό ένας παίκτης να λέει ότι θέλει να φύγει. Πιστεύω πως είναι λάθος, αλλά αποτελεί δικό του πρόβλημα. Πιστεύω πως δέχεται λάθος συμβουλές από το περιβάλλον του. Τον πιστεύω, θεωρώ πως έχει πολλές ικανότητες και μπορεί να πετύχει πολλά εδώ. Οφείλω όμως κι εγώ να προασπίσω τα συμφέροντα της ομάδας μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε.

Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο το επόμενο καλοκαίρι, τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει του χρόνου. Εδώ δεν ξέρουμε αν θα είμαστε εμείς εδώ… Ελπίζουμε να έρθει, αλλά σε ένα χρόνο πολλά μπορούν να αλλάξουν. Όλοι οι φίλαθλοί μας θα ήθελαν να δουν έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα μας, όμως αντίστοιχα πιστεύω πως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελε να έχει πολλούς παίκτες μας. Δεν πρόκειται πάντως να έρθει τώρα, ενώ για του χρόνου, μόνο ο Θεός ξέρει».

Τέλος, για έναν παλιό διακαή του πόθο, τον Κακά, είπε: «Ο προπονητής έκρινε πως η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση στη θέση που αγωνίζεται ο Κακά. Ήταν πιθανή η απόκτησή του αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό κομμάτι μού είπαν πως δεν χρειαζόμαστε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή τώρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβαλε σε μπελάδες τη Σεβίλλη και συνεχίζει να ελπίζει η Οβιέδο - Άλωσε τη Βαλένθια η ψυχωμένη Θέλτα!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Χετάφε λυγίζοντας και την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Υπό πίεση ο Αρμπελόα: Φεύγει από τη Ρεάλ αν δεν πάρει το Champions League

Ψηλά στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Καμαβινγκά, διατεθειμένη να τον πουλήσει η Ρεάλ Μαδρίτης

«Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει συμφωνήσει με Μπαρτσελόνα»

Έντονες διαμαρτυρίες από Ατλέτικο για τη μη αποβολή του Μαρτίν-Τι αποκάλυψαν οι συνομιλίες με VAR

Ο Γιαμάλ δεν πανηγύρισε το γκολ νίκης της Μπαρτσελόνα με Ατλέτικο και έφυγε με νεύρα για τα αποδυτήρια

Ξέρανε την Ατλέτικο στο 87' ο Λεβαντόφσκι και «αγκαλιά» με τον τίτλο η Μπαρτσελόνα

Ο Γκονζάλες γκρέμισε τον Γιαμάλ πριν βγει σε τετ α τετ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα

Μέγα κάζο για τη Ρεάλ, σοκαριστική ήττα στο 91’ από τη Μαγιόρκα!