Στα Τρίκαλα θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν ο Σάβο Τζιγκάνοβιτς. Ο 33χρονος Σέρβος σέντερ (2,11μ.), που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ολύμπια Λάρισας και Κολοσσό Ρόδου, συμφώνησε με τους νεοφώτιστους και θα ενισχύσει τον θεσσαλικό σύλλογο στην Α1. Το απόγευμα της Δευτέρας, ο παίκτης ανακοινώθηκε και επίσημα απ' την ομάδα των Τρικάλων.

Ο 33χρονος Τζιγκάνοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπουντούτσνοστ. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στις Μπαρ και Λόβτσεν. Στο ελληνικό πρωτάθλημα εμφανίστηκε, για πρώτη φορά, τη σεζόν 2002-2003, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Για τα επόμενα τρία χρόνια, "μετακόμισε" στη Χέμοφαρμ, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Ολύμπιας Λάρισας το 2006-2007 και του Κολοσσού το 2007-2008. Με τους "θάλασσί", στην περυσινή Α1, είχε μέσο όρο 7 πόντους και 4,9 ριμπάουντ.

Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, συμμετείχε και ο Νέστορας Κόμματος, που φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τη νεοφώτιστη ΚΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζόκοβιτς: «Δεν χάνεται αυτό το ντέρμπι» - Τι είπε για Μπογκντάνοβιτς σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε βίντεο με την αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού λίγο μετά τον τραυματισμό του Ρογκαβόπουλου

«Ο σεβασμός αναγνωρίζει τον σεβασμό»: Η φωτογραφία του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα και Λέοναρντ!

Γουόκαπ: «Είμαστε ομάδα για πρωτάθλημα, περιμένουμε το μεγαλύτερο χτύπημα του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό»

Λέοναρντ: «Ήρθα στην Ελλάδα για να υποστηρίξω τον Ολυμπιακό»

Γιαννακόπουλος για τις βολές στους τελικούς: «Εμείς και το Αιγάλεω θυμίζει η φάση...»

«Το διάβασμα του Ολυμπιακού και οι ευθύνες του Αταμάν»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 3

ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Μόνο περηφάνια, είστε ήρωες»

Τα δεδομένα με τον τραυματισμό του Ντόρσεϊ ενόψει του Game 4 των τελικών

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 3 των τελικών