Νέα ανακοίνωση για τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στην Α2 κατηγορία μπάσκετ των ανδρών, εξέδωσε τη Τρίτη ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η οποία γνωστοποιεί, μεταξύ άλλων και τα προβλήματα δύο αθλητών, που βιώνουν απάνθρωπες καταστάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς η νέα αγωνιστική χρονιά για τις ομάδες της Α2 ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, κάτι που έχουμε επισημάνει πολλάκις αλλά ουδείς ασχολείται σοβαρά με την επίλυση τους. Αθλητές - μέλη του ΠΣΑΚ δοκιμάζονται σε τραγικές συνθήκες και περνούν μέσα από πολύ άσχημες και αναξιοπρεπείς διαδικασίες. Είμαστε δίπλα τους και θα πολεμήσουμε για τα δικαιώματα τους με κάθε μας ικμάδα της δύναμης μας. Ο Γιώργος Μασλαρινός είναι ένας αθλητής που αποτελεί παράδειγμα για τους νέους συναθλητές του, ένας επαγγελματίας που καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του μοχθεί με ήθος και αξιοπρέπεια για αυτό που αγαπά και υπηρετεί, το μπάσκετ.

Ο Γιώργος εκβιάζεται και ουσιαστικά εκδιώκεται από τον πρόεδρο της ομάδας του ICBS, Κώστα Τσοτσουμάνο, γιατί δε δέχεται να μειώσει τις συμφωνημένες αποδοχές του. Ο Στράτος Χατζηπέτρου του Ηρακλή τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση. Δυστυχώς, όμως, παραμένει ανασφάλιστος, όπως και όλοι οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές της Α2 και τα προστατευόμενα μέλη τους
».

Επιμέλεια: Γεράσιμος Μανωλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube