Ματαιώθηκε τελικά το ταξίδι του Αλεξ Φέργκιουσον στη Νορβηγία. Ο Σκωτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επρόκειτο να αναχωρήσει εσπευσμένα για τη σκανδιναβική χώρα προκειμένου να οριστικοποιήσει την απόκτηση του Γιον Ομπι Μίκελ, για τον οποίο μπήκε «σφήνα» η Τσέλσι.
Όμως, παράγοντες της Λιν, ομάδας του 18χρονου Νιγηριανού μέσου, υποστήριξαν ότι η τύχη του νεαρού αγνοείται! «Δεν ξέρουμε που βρίσκεται. Αναχώρησε με ατζέντηδες, οι οποίοι μας είπαν ότι ενεργούν για λογαριασμό της Τσέλσι. Όμως, η ομάδα του Λονδίνου δεν το επιβεβαιώνει», δήλωσε εκπρόσωπος της νορβηγικής ομάδας και συμπλήρωσε:
«Ανέκαθεν είχαμε καλές σχέσεις με την Τσέλσι. Μας κατέθεσε πρόταση, η οποία όμως δεν μας ικανοποίησε. Ο Γιον δεν ήταν χαρούμενος με την εμπλοκή πολλών ατόμων και για αυτό συμφωνήσαμε να ακυρώσουμε όλα τα ραντεβού πριν υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
Παρ’ όλα αυτά, ο Μίκελ, ο οποίος δεν πήγε στην προπόνηση της Πέμπτης, υποστηρίζει πλέον ότι επιθυμεί να ντυθεί στα «μπλε», ενώ τα ρεπορτάζ τον θέλουν να βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι.
Επιμέλεια: Τηλέμαχος Βαρβαρέσος