Χωρίς τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε η σημερινή διπλή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντο Σάντος δεν είχε στη διάθεσή του τους Χαλκιά, Μπαλάφα, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς και Βιεϊρίνια, οι οποίοι βρίσκονται με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Οι υπόλοιποι παίκτες το πρωί πραγματοποίησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ατομικής βελτίωσης και με μπάλα, αφού εξασκήθηκαν σε σέντρες και σε τελειώματα φάσεων.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κρητικός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατομικό για Μορόν και Μεντίλ στον Άρη

Όλα καλά με Στρακόσα στην ΑΕΚ

Τσακίρης: «Μπορούσε να το κλειδώσει, αλλά δεν έπαιζε με τον… Πανθρακικό η ΑΕΚ - Καλό αποτέλεσμα, αφού αύξησε τη διαφορά»

Νικολακόπουλος: «Το πρέπει για το Καραϊσκάκη και τα… ρεαλιστικά δεδομένα που καλείται να ανατρέψει ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Η μικρή και η μεγάλη εικόνα του Παναθηναϊκού μετά την ΑΕΚ - Επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ ο Μπενίτεθ»

Σταματέλος: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι γκολ του Γερεμέγεφ - Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός μέχρι το 60»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πάρει τον… αέρα του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Η σημασία της ανάλυσης της σεζόν που έκανε ο Λουτσέσκου»

Έγινε... κατοστάρης ο Μπακασέτας στον Παναθηναϊκό - To post της ΠΑΕ

Δεσύλλας: «Πιο καλός με τετράδα και με δέκα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός»

Κετσετζόγλου: «Πάση θυσία νίκη για την ΑΕΚ στο ματς της Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.