Τέσσερα νέα πρόσωπα θα έχει η αυριανή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Βασίλης Σπανούλης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Αντώνης Φώτσης και Κώστας Τσαρτσαρής αναχώρησαν για το Ζλάτιμπορ, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «πρασίνων». «Μία νέα χρονιά ξεκινάει με τους ίδιους στόχους για εμάς, αφού θέλουμε όλους τους τίτλους», τόνισε ο «Kill Bill» κατά την αναχώρηση των τεσσάρων από το Ελ. Βενιζέλος. Την Κυριακή φτάνει στη Σερβία και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:


Βασίλης Σπανούλης: «Μία νέα χρονιά ξεκινάει με τους ίδιους στόχους για εμάς, αφού θέλουμε όλους τους τίτλους. Ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι το φετινό, με την συμμετοχή της Εθνικής μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά πλέον το μυαλό μας είναι μόνο στον Παναθηναϊκό. Μας περιμένει πολύ και σκληρή δουλειά και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε όλη την χρονιά».


Κώστας Τσαρτσαρής: «Η χρονιά που μας περιμένει είναι δύσκολη με μεγάλο ανταγωνισμό, όμως εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και δυνατοί γιατί έχουμε και φέτος μεγάλους στόχους. Υπάρχει σίγουρα κούραση, όμως είμαστε συνηθισμένοι και πάμε στο Ζλάτιμπορ για να προετοιμαστούμε σκληρά ώστε να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε με επιτυχία στις υποχρεώσεις και να πανηγυρίσουμε στο τέλος...».


Αντώνης Φώτσης: «Πάμε στο Ζλάτιμπορ για να συναντήσουμε τα άλλα παιδιά και να ξεκινήσουμε προπονήσεις. Μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα δουλέψουμε αυτή την περίοδο σκληρά προκειμένου να πετύχουμε στο τέλος της σεζόν τους στόχους μας που είναι και φέτος ιδιαίτερα υψηλοί».


Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube