Αποφασισμένοι να ανταποδώσουν το…στραπάτσο, που είχαν υποστεί από τους Κροάτες στα προκριματικά του EURO, είναι άπαντες στις τάξεις της εθνικής Αγγλίας. Με πρώτο και… καλύτερο τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τα «λιοντάρια» θα προσπαθήσουν αύριο (10/9) να περάσουν αλώβητοι από το Ζάγκρεμπ και να πάρουν το προβάδισμα στην υπόθεση- πρόκριση στο ερχόμενο Μουντιάλ. Με δηλώσεις του, ο σούπερ- σταρ των Λος Άντζελες Γκάλαξι δε δίστασε να αναφερθεί σε εκδίκηση από μεριά των συμπαικτών του και αποφασιστικότητα για το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

«Η εκδίκηση είναι το κίνητρο μας. Όλοι οι παίκτες θέλουν να ανταποδίδουν απέναντι σε ομάδες που του έχουν ηττηθεί και αυτό συμβαίνει και με εμάς με την Κροατία. Ο αγώνας έρχεται νωρίς στη φάση των προκριματικών (σ.σ. μόλις 2η αγωνιστική) και δεν είναι καθοριστικός. Αλλά πρέπει να πάμε εκεί και να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι στα προκριματικά του EURO», τόνισε αρχικά ο 33χρονος άσος και συνέχισε αναφερόμενος στα στοιχεία που έχει διακρίνει ο ίδιος στον ερχόμενο αντίπαλο της εθνικής του:

«Η Κροατία είναι από τις κορυφαίες ομάδες. Διαθέτει ορισμένους εξαιρετικούς παίκτες και ο προπονητής της, Σλάβεν Μπίλιτς, είναι καλός καθοδηγητής. Πρέπει, όμως, από τη μεριά μας να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με την πίστη ότι μπορούμε να τους νικήσουμε». Πέραν αυτού, ο «Μπεκς» ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να παραμείνει στην εθνική και να δώσει το παρόν στο Μουντιάλ της Αφρικής το 2010: «Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για εμένα. Μπορεί να μην ξέρω αν γίνει ή όχι, αλλά είναι κάτι που θα ήθελα πολύ. Η ηλικία μου δεν είναι πρόβλημα, μια και θεωρώ πως όσο καιρό θα είμαι σε καλή κατάσταση θα μπορώ να βοηθώ την Αγγλία να περάσει στο Μουντιάλ και να πρωταγωνιστήσει εκεί. Το λέω συνέχεια. Δεν θα σταματήσω από διεθνές επίπεδο και εμμένω στις απόψεις μου. Το να φοράω αυτή τη φανέλα, σημαίνει πολλά για εμένα».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς

Η απόλυτη αποθέωση και standing ovation: Στο πόδι το Άνφιλντ για χάρη του Ρόμπερτσον

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Στέρλινγκ!

Νεαρός ποδοσφαιριστής σόκαρε τη Γιουνάιτεντ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος πριν κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα!

Πετάει σαν… παγώνι η Λιντς, σκόρπισε τη Νιούκαστλ και παραμένει αήττητη!

Ξανά στη Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ, δουλεύει για το δίπλωμα προπονητικής!

VAR και AVAR από το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» έμειναν εκτός ορισμών διαιτησίας για την επόμενη αγωνιστική!