H Σπαρτάκ Πριμόριε του Bλαδιβοστόκ θα είναι ο τελευταίος αντίπαλος του Κολοσσού την Τετάρτη, στη σειρά των φιλικών αγώνων που θα δώσουν οι «θαλασσί» στο Mπόρμιο, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας των Ροδιτών. O αγώνας με τους Ρώσους θα ξεκινήσει στις 19:45 (ώρα Ελλάδας).

H Σπαρτάκ τερμάτισε, την περυσινή σεζόν, στην όγδοη θέση του ρωσικού πρωταθλήματος και, μάλιστα, πριν από λίγες μέρες αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τη Σιένα. Πρόκειται για ακόμη ένα δύσκολο τεστ, στο οποίο οι παίκτες του Κολοσσού καλούνται να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να προσπαθήσουν να διορθώσουν τις αδυναμίες τους.

Στους αγώνες με την Nταρουσάφακα και την Toυρκ Tέλεκομ Ανκαρα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπόρεσε να βγάλει τα συμπεράσματά του, ύστερα από τη σκληρή προετοιμασία που έγινε στη Ρόδο. O Έλληνας τεχνικός έχει μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο Mπόρμιο και την Τρίτη το πρωί τους έδωσε ρεπό, ώστε να ξεκουραστούν. Το απόγευμα της Τρίτης, οι «θαλασσί» προπονήθηκαν, όμως, κανονικά.

H αποστολή του Κολοσσού θα επιστρέψει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης και θα παραμείνει στην Αθήνα, ώστε να αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο την Παρασκευή, στην Κυψέλη. Την Κυριακή (16:00) υπάρχει το φιλικό με τον Πανιώνιο στο Ελληνικό και, στη συνέχεια, η ροδίτικη αποστολή θα επιστρέψει στο "σμαραγδένιο νησί", ώστε να προετοιμαστεί για την έναρξη του «Τάσος Κουταλιανός», 19-22 του μήνα, στο Βενετόκλειο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Όλοι στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει καταφέρει για την Euroleague»

Μοτεγιούνας: «Ο ΠΑΟΚ είναι το τέλειο περιβάλλον για εμένα - Θέλω μόνο να κερδίζω»

ΠΣΑΚΚ για Μπουρούση: «Ουδείς έχει το δικαίωμα να σπιλώνει δημόσια τα αθλητικά σύμβολα της χώρας»

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ με τον... πιτσιρικά Μοτιεγιούνας στο Παλατάκι

«Μόνο σεβασμός για την κυρία Χάιδω»: Το όμορφο μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το ματς στο Ιβανώφειο

Λούκιτς: «Μαθαίνεις από τις ήττες και όχι από τις νίκες - Εμείς κοιτάμε είναι το δικό μας σπίτι»

Μπαρτζώκας: «Ξέρω ότι θα έχουμε δύσκολη χρονιά μέχρι να μπούμε στο ΣΕΦ» - Τι είπε για την ένταση στο φινάλε

Τα highlights από το δύσκολο διπλό του Ολυμπιακού στο Ιβανώφειο

Ρομπόλης: «Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων 30 ετών στην GBL»

Τα highlights από την all-around εμφάνιση του Μίλερ-ΜακΙντάιρ στο Ηρακλής-Ολυμπιακός