Στη συνεχόμενη βελτίωση στοχεύει για τη συνέχεια της προετοιμασίας του Αμαρουσίου, ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής περιμένει στα επόμενα φιλικά να εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας και να προσπαθήσει να τις βελτιώσει, πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Χωρίς τους Στεφανίδη (τραυματίας) και Κις (επιστρέφει το πρωί της Πέμπτης από την πατρίδα του, όπου μετέβη για να φέρει την αθλητική του βίζα) θα παραταχθούν οι «κίτρινοι» την Πέμπτη, στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Αιγάλεω, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στις 18:00. Αυτό θα είναι το τρίτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας του συλλόγου στην πρωτεύουσα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

«Στόχος μας είναι, κάθε μέρα που περνάει, να γινόμαστε και καλύτεροι. Να βελτιώνουμε τα δυνατά σημεία μας και να καλύπτουμε τις αδυναμίες μας. Και καλύτερα είναι αυτές να τις βλέπουμε στα φιλικά, ώστε να δουλέψουμε σε αυτές και να είμαστε έτοιμοι, όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας», τόνισε ο Μακεδόνας τεχνικός.

* Ο τελευταίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το νέο απόκτημα της ομάδας, Σον Χαφ, ανταλλάσσοντας μαζί του τις πρώτες σκέψεις για την ενσωμάτωση του Φινλανδού γκαρντ στην προετοιμασία, ενόψει της νέας σεζόν.

Επιμέλεια: Σπύρος Μιγαδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Όλοι στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει καταφέρει για την Euroleague»

Μοτεγιούνας: «Ο ΠΑΟΚ είναι το τέλειο περιβάλλον για εμένα - Θέλω μόνο να κερδίζω»

ΠΣΑΚΚ για Μπουρούση: «Ουδείς έχει το δικαίωμα να σπιλώνει δημόσια τα αθλητικά σύμβολα της χώρας»

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ με τον... πιτσιρικά Μοτιεγιούνας στο Παλατάκι

«Μόνο σεβασμός για την κυρία Χάιδω»: Το όμορφο μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το ματς στο Ιβανώφειο

Λούκιτς: «Μαθαίνεις από τις ήττες και όχι από τις νίκες - Εμείς κοιτάμε είναι το δικό μας σπίτι»

Μπαρτζώκας: «Ξέρω ότι θα έχουμε δύσκολη χρονιά μέχρι να μπούμε στο ΣΕΦ» - Τι είπε για την ένταση στο φινάλε

Τα highlights από το δύσκολο διπλό του Ολυμπιακού στο Ιβανώφειο

Ρομπόλης: «Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων 30 ετών στην GBL»

Τα highlights από την all-around εμφάνιση του Μίλερ-ΜακΙντάιρ στο Ηρακλής-Ολυμπιακός