Αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο λεπτό από το τέρμα του Πικούσκιακ, το Ισραήλ κατάφερε να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση και να επικρατήσει στο Κισινάου της Μολδαβίας με 2-1. Ο Γκόλαν και ο Σάμπαν στο 40’ και το 45’ σκόραραν για τους φιλοξενούμενους, που έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς με τη συμπλήρωση δύο αγώνων στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Αντίθετα οι Μολδαβοί, που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκολοβατένκο στο 65’, υπέστησαν τη δεύτερη εντός έδρας ήττα σε ισάριθμους αγώνες μετά από αυτή του Σαββάτου από τη Λετονία.

Οι συνθέσεις:

Μολδαβία: Ναμάσκο, Λασκένοφ, Γκολοβατένκο, Ρέμπεζα, Επουρεάνου, Κορνέενκοφ (27’ Σαβίνοφ), Μπόρντιαν, Φρούνζα (69’ Αλεξέεφ), Πικούσκιακ, Κομλιόνρε (77’ Άντρονιτς), Σουβόροφ.

Ισραήλ: Αουάτ, Κοζόκιν (38’ Σάμπαν), Μπεν Χαΐμ, Κοέν (67’ Καγιάκ), Τοάμα, Οχαγιόν, Γκόλαν, Κέιναν, Ζιφ, Μπεναγιούν, Μπεν Σαχάρ (5’ Μπουζάγκλο).

Η επόμενη αγωνιστική (11/10/08)

Ελβετία-Λετονία (18:45)
Ελλάδα-Μολδαβία
Λουξεμβούργο-Ισραήλ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube