Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε από την Ίντερ, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Πατέρας στάθηκε στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» έδειξαν για ακόμη μια φορά «ύψωσαν» το ανάστημα τους στην Ευρώπη.

«Μόλις έρχομαι από τα αποδυτήρια. Εδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Σήμερα ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι ευρωπαϊκή ομάδα, σταθερή αξία. Μου άρεσε πολύ η απόδοση και το στήσιμο της ομάδας. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια, ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθειά του. Μπορούμε να προκριθούμε. Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αρη».

Γιώργος Βαρδινογιάννης: «Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες για το πάθος που έδειξαν και τη δύναμη με την οποία έπαιξαν. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν άτυχοι γιατί παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα. Θέλουμε το πρωτάθλημα και θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να τα καταφέρουμε».

Παύλος Γιαννακόπουλος: «Χάσαμε από μία μεγάλη ομάδα αλλά παίξαμε πολύ καλά. Τα συγχαρητήριά μου στον κόσμο για τη στήριξή του».

Πάουλο Σόουζα: «Ο Παναθηναϊκός πρέσαρε καλύτερα στο β’ ημίχρονο αλλά χρειαζόταν περισσότερους παίκτες στην περιοχή. Η ομάδα απέδειξε ότι βρίσκεται στο υψηλό επίπεδο. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Εχω υπέροχες αναμνήσεις από την Αθήνα και τον κόσμο της ομάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube