Μετά τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, με το εμφατικό 3-0, επί της Αϊντχόβεν, ο Μανίς πιστεύει πως η ομάδα του φέτος, έχει ότι χρειάζεται για να δυσκολέψει όποιον αντίπαλο βρεθεί στον δρόμο της.

«Είδαμε σήμερα(χθες), πως αυτή η Ατλέτικο μπορεί να κάνει φοβερά πράγματα», είπε λίγο μετά το τέλος του αγώνα και συνέχισε: «Έχουμε μια φοβερή ομάδα και μπορούμε να φτάσουμε μακριά, αλλά πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, με πολύ επιθυμία και καλές τοποθετήσεις, τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε την ζωή των αντιπάλων μας δύσκολη».

Ο 30χρονος Πορτογάλος εξήγησε το πόσο μεγάλη επιτυχία είναι για την ομάδα του η νίκη αυτή. Φάνηκε ευχαριστημένος για την καλή εμφάνιση που έκανε και δήλωσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την Ατλέτικο.

«Είναι πολύ καλό να ξεκινάς με νίκη την διοργάνωση και πρέπει να απολαύσουμε τις στιγμές, αν και σε λίγες ώρες θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα. Είναι σπουδαία αίσθηση να σκοράρεις, αλλά προτιμώ να σκέφτομαι τι είναι καλό για την ομάδα και μετά τι είναι για μένα. Ότι έγινε στο παρελθόν έγινε και έχει ξεχαστεί. Πλέον νιώθω μέλος της ομάδας».

Επιμέλεια: Ευθύμης Καλόστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβαλε σε μπελάδες τη Σεβίλλη και συνεχίζει να ελπίζει η Οβιέδο - Άλωσε τη Βαλένθια η ψυχωμένη Θέλτα!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Χετάφε λυγίζοντας και την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Υπό πίεση ο Αρμπελόα: Φεύγει από τη Ρεάλ αν δεν πάρει το Champions League

Ψηλά στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Καμαβινγκά, διατεθειμένη να τον πουλήσει η Ρεάλ Μαδρίτης

«Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει συμφωνήσει με Μπαρτσελόνα»

Έντονες διαμαρτυρίες από Ατλέτικο για τη μη αποβολή του Μαρτίν-Τι αποκάλυψαν οι συνομιλίες με VAR

Ο Γιαμάλ δεν πανηγύρισε το γκολ νίκης της Μπαρτσελόνα με Ατλέτικο και έφυγε με νεύρα για τα αποδυτήρια

Ξέρανε την Ατλέτικο στο 87' ο Λεβαντόφσκι και «αγκαλιά» με τον τίτλο η Μπαρτσελόνα

Ο Γκονζάλες γκρέμισε τον Γιαμάλ πριν βγει σε τετ α τετ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα

Μέγα κάζο για τη Ρεάλ, σοκαριστική ήττα στο 91’ από τη Μαγιόρκα!