Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού την Πέμπτη, με το μπάσκετ σε πρώτο πλάνο, από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από το πρωινό πρόγραμμα απουσίασε ο Μάικ Μπατίστ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, όμως δε φαίνεται πως είναι ανησυχητική η κατάστασή του.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει διπλή προπόνηση και πάλι, το πρωί με βάρη και στίβο και το απόγευμα με μπάσκετ.

Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει πως, εξαιτίας συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ και της διεξαγωγής της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ηρακλής για τη Superleague, υπάρχει αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων καρτών διαρκείας στο ΟΑΚΑ.

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου: 10π.μ.-4μ.μ.
Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου: Τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά
Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου: 11π.μ. – 3μ.μ.
Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 στο γήπεδο της Λεωφόρου θα λειτουργήσουν κανονικά (Δευτέρα – Παρασκευή 10π.μ.-8μ.μ. και Σάββατο-Κυριακή 11π.μ.-7μ.μ.).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube