Με αποκλεισμό από την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Άρη πλήρωσε ο Γιάννης Γκούμας την κριτική του για τον τρόπο που έπαιξε η άμυνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο με την Ίντερ. Εκτός έμειναν και οι Νίνης, Νίλσον. Τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στους Ιταλούς, θα έχει το σχήμα που θα παρατάξει στο «Κλ. Βικελίδης»ο Χενκ Τεν Κάτε. Απορρίφθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι ενστάσεις για τον Βοτανικό. Με 900 οπαδούς του θα αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη το «τριφύλλι». «Ζήλεψα τον κόσμο», δήλωσε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι στη «SportDay».

Εκτός αποστολής ο Γκούμας

Οι δηλώσεις του Γιάννη Γκούμα μετά τον αγώνα με την Ίντερ στοίχισαν τελικά στον αρχηγό, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο 33χρονος αμυντικός άσκησε κριτική στον τρόπο που αμύνθηκε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο με τους Ιταλούς και παρά την κουβέντα που είχε στην Παιανία με τον Τεν Κάτε και τον Αντωνίου, ο Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να τον «τιμωρήσει» αφήνοντάς τον στην Αθήνα. Πλέον, το ερώτημα που τίθεται είναι αν πρόκειται για κάτι προσωρινό ή αν θα συνεχιστεί και ο Γκούμας τεθεί σε καραντίνα. Για αυτή την κίνηση ο 54χρονος τεχνικός έχει τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, που κατέστησε σαφές, μέσω του Κώστα Αντωνίου, ότι το απόλυτο κουμάντο έχει ο προπονητής και πάνω από όλα είναι η ομάδα. Πάντως, αίσθηση προκάλεσε ο δεύτερος συνεχόμενος αποκλεισμός του Νίνη.

Με αρκετές αλλαγές

Αρκετές θα είναι οι αλλαγές του Παναθηναϊκού στο αυριανό ντέρμπι του «Κλ. Βικελίδης», τόσο στο αρχικό σχήμα όσο και στην αποστολή. Η ομάδα προπονήθηκε σήμερα το πρωί και το μεσημέρι αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Καραγκούνη(τραυματίας), Νίνη, Γκούμα, Νίλσον, Μάντζιο, Ρουκάβινα, Σιόντη. Στα της ενδεκάδας, μετά τον αποκλεισμό του Γκούμα, δεδομένη φέρεται η επιστροφή του Σαριέγκι, ενώ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα και οι Σπυρόπουλος, Σόουζα.

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις

Η κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό έχει πάρει τον «δρόμο» της και χθες έγινε ένα ακόμη βήμα. Συγκεκριμένα, η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, υπό τον πρόεδρό του, Γ. Παναγιωτόπουλο, απέρριψε ομόφωνα τις αιτήσεις ιδιοκτητών εκτάσεων στον Βοτανικό, οι οποίοι ζητούσαν να ακυρωθούν οι πολεοδομικές ρυθμίσεις που έγιναν για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Αξίζει να αναφερθεί οτι οι εργασίες στο χώρο συνεχίζονται και σε λιγες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει το σκάψιμο για τα θεμέλια.

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Σημαντική βοήθεια αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν 900 εισιτήρια για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και έτσι θα έχουν για πρώτη φορά φέτος τη στήριξη του κόσμου τους σε εκτός έδρας αγώνα.

Βαγγέλης Νερατζιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube