Όταν ένας παίκτης της ποδοσφαιρικής αξίας του Ερνάν Κρέσπο αποτελεί την τέταρτη επιλογή για την επίθεση της ομάδας του στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι καν δηλωμένος, χωρίς κάποιος να του πει το γιατί, τότε είναι απόλυτα λογικό να σκέφτεται με την πρώτη ευκαιρία (βλέπε μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου) να αναζητήσει αλλού επαγγελματική στέγη.
Αυτό προκύπτει μέσα από τις δηλώσεις του άσου της Ίντερ στην "Ole", ο οποίος δεν έκρυψε την πικρία του για τη μη χρησιμοποίησή του. «Κανείς δεν μου είχε πει ότι δεν επρόκειτο να παίζω στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ότι δε θα ήμουν στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να είμαι είτε πρώτη είτε δεύτερη επιλογή στην επίθεση. Το χειρότερο είναι ότι δεν παίζω και κανείς δε μου λέει γιατί» δήλωσε ο Κρέσπο, ο οποίος όχι μόνο δεν αποτελεί πρώτη ή δεύτερη επιλογή στην επίθεση, αλλά τέταρτη, πίσω από τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Αντριάνο και Μάριο Μπαλοτέλι, σε ότι αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις.
Ωστόσο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά αν κάτι δεν αλλάξει, θα αποχαιρετήσει το «Τζουζέπε Μεάτσα». «Πρέπει να περιμένω. Η απόφαση μου είναι να περιμένω έως τον Ιανουάριο. Αν μπορούσα να διαλέξω θα επέλεγα να μείνω στην Ίντερ. Αλλά αν όχι, τότε θα πήγαινα οπουδήποτε».
Τα λόγια του 33χρονου άσου, έρχονται να επιβεβαιώσουν παλιότερες δηλώσεις του μάνατζέρ του, Φερνάντο Χιντάλγκο, που είχε πει πως πιθανότατα ο Κρέσπο να αποχαιρετήσει την Ίντερ τον Ιανουάριο, ενώ έχρισε φαβορί τη Ρόμα, σε ότι αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ποδοσφαιριστή.
Επιμέλεια: Μαρία Ζιώβα