Το 75% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τον καθιστά απόλυτο κυρίαρχο στις τάξεις του συλλόγου εξασφάλισε το πρωί της Δευτέρας ο Μάλκολμ Γκλέιζερ, που μέχρι την Κυριακή κατείχε το 74,81% των μετοχών της ομάδας. Με το άνοιγμα του χρηματιστηρίου τη Δευτέρα περίπου 1.200.000 μετοχές της Γιουνάιτεντ άλλαξαν χέρια ανοίγοντας το δρόμο για την εποχή Γκλέιζερ.

Την ίδια ώρα δίνουν και παίρνουν οι φήμες πως ο Αμερικανός νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου θα επιδιώξει να «σπάσει» το τηλεοπτικό συμβόλαιο που έχει υπογράψει από κοινού με τις υπόλοιπες ομάδες της Premiership η Γιουνάιτεντ και το οποίο της αποφέρει 50 εκατ. λίρες ετησίως, προκειμένου να προχωρήσει σε μια πιο προσοδοφόρα συμφωνία. Πάντως για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει η ομάδα του Μάντσεστερ να έχει τη στήριξη ακόμη 14 ομάδων.

Εντωμεταξύ οι αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας εντείνονται και ενδέχεται να κορυφωθούν στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την Αρσεναλ που θα γίνει στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ το προσεχές Σάββατο. Ο Σύνδεσμος των οπαδών της Γιουνάιτεντ που κατέχουν μετοχές στο σύλλογο απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των χορηγών (Nike, Vodafone κλπ.) σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία για την αγορά του συλλόγου από τον Μάλκολμ Γκλέιζερ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!