Συνάντηση με τον Βασίλη Κικίλια είχε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής. Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την μεταφορά της έδρας στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, το οποίο ανήκει στα όρια του Δήμου Αθηναίων και υποσχέθηκε ότι θα συμβάλει τα μέγιστα προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα.
Ο Μπάμπης Καραμανλής από την πλευρά του ενημέρωσε τον Βασίλη Κικίλια για τις εντός του γηπέδου ζημιές τονίζοντας πως θα γίνουν εκδηλώσεις με πρωτοστάτες την ΑΕΚ και τον Αθλητικό Οργανισμό σε θέματα παιδικής παχυσαρκίας, ντόπινγκ αλλά και καταπολέμησης της βίας.
Στα αγωνιστικά τώρα ο Κώστας Φλεβαράκης ψάχνει τις λύσεις που θα επιτρέψουν στην ομάδα να «δέσει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο Τρέβον Μπράιαντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε χθες εναντίον του Αμαρουσίου δεν έχει τίποτα το ανησυχητικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube