Συνεχίζει ακάθεκτη η Ανόρθωση καθώς επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ στο «Τσίρειο», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Τα σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Σόσιν στο 70’ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Δέλλας με κεφαλιά στο 81’. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ανόρθωση παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς κάνοντας το «4Χ4».
Στο άλλο σημαντικό ματς της ημέρας, η Ομόνοια έστω και δύσκολα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρομητου, νικώντας με 2-0. Οκκάς στο 61’ και Αγκίρε στο 90’ οι σκόρερς για τους «πράσινους»
*Αξίζει να σημειωθεί, πως στις κερκίδες του Τσίρειου, βρέθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Χενκ Τεν Κάτε αλλά και ο Τεχνικός Διευθυντής Κώστας Αντωνίου.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:
Σάββατο (27/9)
ΑΕΛ-Ανόρθωση 0-2
ΑΠΟΠ/Κινύρας-Απόλλων1-1
ΕΝΠ-Αλκή 1-1
Ομόνοια-Ατρόμητος 2-0
Κυριακή (28/9)
ΑΕΠ-ΑΠΟΕΛ
ΕθνικόςΆχνας-ΑΠΕΠ
AEK-Δόξα
Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος