Κάκιστη ήταν η παρουσία της Φιορεντίνα απέναντι στη Στεάουα. Οι «βιόλα» ήταν πολύ κακοί και έμεινα στο 0-0 κόντρα στους Ρουμάνους με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστούν μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.


Το πρώτο ημίχρονο στο Αρτέμιο Φράνκι δεν διεκδικούσε και «δάφνες» ποιότητας. Η Στεάουα ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη στο παιχνίδι στο 2’ με τον Νικολίτα με την Φιορεντίνα να απαντάει στο 11’ με τον Τζιλαρντίνο. Οι «βιόλα» δεν μπορούσαν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους με αποτέλεσμα να δοκιμάζουν πολλά σουτ. Οι Ιταλοί είχαν μια καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 33’, αλλά ο Μούτου νικήθηκε από τον Ζάπατα.

Το σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου επαναλήφθηκε και στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα η Στεάουα πλησίασε το γκολ στο 78’, ωστόσο ο Φρέι κράτησε το μηδέν σε προσπάθεια του Νικολίτα. Η Φιορεντίνα στα εναπομείναντα λεπτά δεν κατάφερε να κάνει κάποια αξιόλογη φάση με τους φίλους των «βιόλα» με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να αποδοκιμάζουν τους παίκτες της ομάδας τους.

Το φιλμ του αγώνα.


Οι συνθέσεις:

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Φρέι, Νταϊνέλι, Γκαμπερίνι, Βάργκας, Μούτου, Τζιλαρντίνο, Μοντολίβο (81 Μοντολίβο), Γιόργκενσεν (46' Ζάουρι), Σαντάνα, Αλμιρόν (74’ Κουζμάνοβιτς), Φελίπε

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ζάπατα, Ογκαράρου, Γκόιαν, Ραντόι, Σεμέδο, Μορένο (87’ Γκόμες), Νικολίτα, Μαρίν, Λόβιν, Γκιονέα, Στάνκου (77’ Ζεκελι)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube