Ο πλέον αξιόλογος ποδοσφαιριστής της Νόρτζελαντ, Μάρτιν Μπέρνμπουγκ, προβάλλεται εδώ και αρκετές μέρες ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο ίδιος, πάντως, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» αποκάλυψε πως θα τον ενδιάφερε η προοπτική να αγωνιστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Αναλυτικά η συνέντευξη του:
Μάρτιν, στο πρώτο ματς εναντίον του Ολυμπιακού άφησες πολύ καλές εντυπώσεις. Γνωρίζεις ότι έχουν γραφτεί για σένα κάποια πράγματα στη χώρα μας;
«Άκουσα ότι γράφτηκαν κάποια πράγματα, ότι κυκλοφόρησαν φήμες... Άκουσα επίσης ότι θα με έβλεπαν σκάουτερ εναντίον του Ολυμπιακού».
Έχεις μάνατζερ, φυσικά...
«Ναι, ναι»
Σου έχει μιλήσει για κανέναν «ενδιαφερόμενο» στην Ελλάδα είτε σε κάποια άλλη χώρα;
«Όχι»
Επισκέφθηκες το Καραϊσκάκη και, πλέον, έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον Ολυμπιακό. Αλήθεια, θα σε ενδιέφερε να αγωνιστείς με τη φανέλα του;
«Φυσικά. Είναι μία σπουδαία ομάδα με εκπληκτική έδρα. Ιδανική θα έλεγα. Θα ήταν φανταστικό να παίξω για μία τέτοια ομάδα, μπροστά σε αυτό το κοινό».
Για τον... συνάδελφο σου στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού Ντιόγκο, τι έχεις να πεις ;
«Σκόραρε δύο φορές. Είναι δυνατός παίκτης τεχνίτης όπως και ο Κοβάσεβιτς, ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και, αν ερχόμουν κι εγώ, σίγουρα θα ήταν πολύ δύσκολο να παίζω»!
Για το τέλος, προέβλεψε και το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο ΟΥΕΦΑ: «Αν παρουσιάζει την εικόνα που έδειξε σήμερα, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά! Δεν ξέρω που όμως. Κάθε χρόνο αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, προετοιμάστηκε γι αυτό οπότε γιατί να μην έχει μία καλή πορεία στο ΟΥΕΦΑ»;
Παναγιώτης Σεμερτζίδης