Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μασσαλία αφήνει ο Ντιντιέρ Ντρογκμπά. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα L’Equipe για την ζωή του στην Αγγλία και στην Τσέλσι δεν έκρυψε τις δυσκολίες προσαρμογής που αντιμετώπισε στην Γηραιά Αλβιόνα κατά τον πρώτο χρόνο της εκεί παραμονής του.

«Η ζωή στην Αγγλία δεν είναι εύκολη. Πρέπει να προσαρμοστώ και μου είναι δύσκολο. Το ηθικό μου έχει επηρεαστεί από αυτό» υποστήριξε ο παίκτης των «μπλε». Ωστόσο η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Πρέμιερσιπ έπειτα από 50 χρόνια και οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν μετριάζουν την απογοήτευση του «έχουν όμως υπάρξει και φανταστικές στιγμές όπως αυτές των πανηγυρισμών της κατάκτησης του τίτλου. Αυτό ήταν αξέχαστο. Πρέπει επίσης να παραδεχτούμε ότι το ποδόσφαιρο στην Αγγλία είναι πράγματι κάτι το εξαιρετικό» ενώ επέκρινε και το γεγονός ότι η Τσέλσι πολλές φορές έπαιζε με μακρινές μπαλιές στην επίθεση γεγονός που δυσκόλευε το δικό του παιχνίδι.

Όσον αφορά ενδεχόμενη επιστροφή του στην Γαλλία υποστήριξε « Η Μασσαλία είναι στην καρδιά μου. Θα ήθελα στο μέλλον να γίνω πρωταθλητής Γαλλίας προφανώς με την Μασσαλία. Αλλά θα επέστρεφα εκεί μόνο όταν θα υπήρχαν οι προϋποθέσεις για την κατάκτηση του τίτλου»

Επιμέλεια :Κωνσταντίνα Πανούτσου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube