Δικαιωμένος από το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ, που παρουσιάστηκε την Τρίτη, δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Νίκος Αδαμόπουλος.

«Ο Δήμος είχε θέσει εδώ και πάρα πολύ καιρό κάποιες προϋποθέσεις που αφορούσαν στη βιωσιμότητα της πόλης και του γηπέδου. Το γήπεδο που παρουσιάστηκε χθες (Τρίτη) βρίσκεται πολύ κοντά στις θέσεις και τις διακηρυγμένες αρχές της δημοτικής αρχής. Είναι ένα ρεαλιστικό σχέδιο όσον αφορά στο μέγεθος του γηπέδου, αλλά και των εμπορικών χρήσεων που χρειάζονται για να είναι βιώσιμο. Πήραμε όλα τα προσπέκτους και θα όλες οι απόψεις που ακούσαμε θα μεταφερθούν στους συνεργάτες μας. Από τις πρώτες αντιδράσεις πάντως που έχω, πρέπει να είναι αποδεκτό», δήλωσε σχετικά, ενώ επεσήμανε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες καθυστερήσεις: «Δεν νομίζω πως υπάρχει πλέον χρόνος για άλλες καθυστερήσεις. Αρκετά ταλαιπωρήσαμε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Τουλάχιστον όσον αφορά σε εμένα, η καθυστέρηση δεν οφειλόταν σε προσωπική εμπάθεια. Άλλωστε αγαπώ την ομάδα. Έπρεπε όμως να διαφυλάξω τα συμφέροντα του Δήμου και της ΑΕΚ. Το σχέδιο αυτό με δικαιώνει για όλα όσα έχω πει».

Όσον αφορά στην άποψή του για τον Ντέμη Νικολαΐδη, τόνισε: «Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί με σθένος να βγάλει την ΑΕΚ από αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να τη βάλει σε ένα γήπεδο».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube