Με νίκη επί του Αιγάλεω, ολοκλήρωσε τις φιλικές της αναμετρήσεις στην Αθήνα η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» επικράτησαν των «κυανόλευκων» με 79-76 στο "Σίτι" και, στη συνέχεια, αναχώρησαν για τη Λάρισα.

Στον αγώνα στα δυτικά προάστια, δεν αγωνίστηκε ο Μάριος Ματαλόν, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής προτίμησε να τον προφυλάξει.

Ο "τίγρης" έμεινε ικανοποιημένος από τα δύο ματς, με Παγκράτι και «Σίτι» και, στις προπονήσεις της εβδομάδας, θα ετοιμάσει κατάλληλα τα πλάνα του, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Καβάλα, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τον Μάρκο Τσαρ και θα κάνει τις τελικές του πρόβες, ενόψει της πρεμιέρας, κόντρα στον Πανιώνιο την Τετάρτη, στο Ελληνικό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube