Η Multispot θα είναι ένας από τους χορηγούς που θα συνεργαστούν τη φετινή χρονιά με την Ολύμπια Λάρισας. Η «πορτοκαλί» ΚΑΕ ανακοίνωσε και παρουσίασε τη Δευτέρα, στο κλειστό της Νεάπολης, τη συνεργασία με την εταιρία αθλητικών ειδών, που δραστηριοποιείται από το 2000 στα αθλητικά δρώμενα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Όταν συναντιούνται δύο πλευρές με κοινή φιλοσοφία, τεχνοκρατική αντίληψη και εμπειρία στο χώρο όπου δραστηριοποιούνται, η επιτυχία είναι δεδομένη. Η ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis παρουσίασε την εμπορική της συνεργασία, με την εταιρεία αθλητικού μάνατζμεντ Multispot σήμερα το απόγευμα, στο κλειστό της Νεάπολης.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολύμπια Athienitis, Γιώργος Μαλάκος, μίλησε για το ήθος των ανθρώπων της Μultispot, αλλά και για την κοινή οπτική των δύο εταιρειών για τον αθλητισμό, ενώ χαρακτήρισε τη διάρκεια ως βασική επιδίωξη για την ομάδα. Ακόμα, ευχήθηκε η συνεργασία να βρει μιμητές και άλλες ομάδες, αλλά και τον ΕΣΑΚΕ, για το καλό του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Μultispot, Λάζαρος Αμαραντίδης, εξήρε την οργάνωση και, τη μέχρι στιγμής, πορεία της Ολύμπια Athienitis, ενώ το στέλεχος της εταιρείας, Αλέξανδρος Κατσαμπέκης, ανέλυσε το χορηγικό πρόγραμμα της νέας περιόδου, μιλώντας για τις πρωτότυπες δράσεις, που αυτό προσφέρει και για τα οφέλη που προκύπτουν από μια χορηγική συνεργασία.
Η Μultispot δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού και, ειδικότερα, του αθλητικού marketing από το 2000. Η δυναμική πορεία αυτών των οκτώ ετών την έχουν καταξιώσει, ως μια από τις, πλέον, σύγχρονες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου της, καθώς παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του αθλητικού περιβάλλοντος».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης