Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αργεντινός διεθνής αριστερός μπακ, Γκαμπριέλ Χάιντσε, δεν έχει καταφέρει, μέχρι στιγμής, να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο και θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα απουσιάσει από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Αρσεναλ. Επίσης, εξαιρετικά αμφίβολη εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή του Γκάρι Νέβιλ.

«Ο Γκάμπι δεν θέλει να τεθεί ακόμη εκτός, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο να παίξει. Οσον αφορά τον Γκάρι, ακόμη δεν έχει μπορέσει να προπονηθεί. Υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες. Όμως, δεν δείχνει έτοιμος», δήλωσε ο Αλεξ Φέργκιουσον.


Δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Γκάρι Νέβιλ. Ο διεθνής αμυντικός των "μπέμπηδων" ταλαιπωρείται επίσης από τραυματισμό και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έχει πέσει πάνω του, ώστε να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να αγωνιστεί στον τελικό του Κάρντιφ.

Θυμίζουμε ότι νοκ άουτ για την Αρσεναλ τέθηκε ήδη ο Τιερί Ανρί με πρόβλημα στον Αχίλλειο. Αντίθετα, ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Γάλλου τεχνικού των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ.

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Βαρβαρέσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube