Μια απλή διάταση και τίποτα περισσότερο, ήταν, τελικά, ο τραυματισμός του Κώστα Βασιλειάδη, που δημιούργησε ανησυχίες στον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά», που τραυματίστηκε στον φιλικό αγώνα με τον ΚΑΟΔ την Τετάρτη, εξετάστηκε την Πέμπτη και θα χρειαστεί να λείψει για δυο-τρεις ημέρες από τις προπονήσεις της ομάδας. Αναμένεται να δώσει κανονικά το "παρών" στον αγώνα για την πρεμιέρα της Α1, απέναντι τον Πανιώνιο, την ερχόμενη Τετάρτη, στην Πυλαία.

Την Πέμπτη, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του και, από το πρωί της Παρασκευής, ξεκινά και πάλι το πρόγραμμα της ομάδας, με διπλές προπονήσεις.

Παίρνουν τα λεφτά τους πίσω

Από εκεί και πέρα, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Silver στα διαζώματα 108, 109, 110 και 111 θα κοστίζουν 250 ευρώ. Όσοι φίλαθλοι της ομάδας τα έχουν προμηθευτεί, στην αρχική τιμή των 400 ευρώ, καλούνται να πάρουν πίσω τα χρήματα της διαφοράς που προκύπτει.

Η ανακοίνωση:

«Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ανακοινώνεται η απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει σε ενοποίηση των τιμών για τα εισιτήρια διαρκείας της κατηγορίας Silver. Πιο συγκεκριμένα, τα εισιτήρια διαρκείας και στα τέσσερα διαζώματα (108, 109, 110, 111) της κατηγορίας Silver, για την αγωνιστική περίοδο 2008-09, θα κοστίζουν πλέον 250 ευρώ. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που έχουν, ήδη, προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας της κατηγορίας Silver, στην αρχική τιμή των 400 ευρώ (και η οποία δεν ισχύει, πλέον), μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για να πάρουν πίσω τα χρήματα της διαφοράς που προκύπτει.

Η συγκεκριμένη απόφαση, που, σαφώς και διευκολύνει οικονομικά όσους φιλάθλους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας από τα κεντρικά διαζώματα του γηπέδου, πάρθηκε για την καλύτερη δυνατή κατηγοριοποίηση στις τιμές των απλών εισιτηρίων, για τους εντός έδρας αγώνας του ΠΑΟΚ την αγωνιστική περίοδο 2008-09».


Εν τω μεταξύ, την ίδια μέρα, η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την εταιρία αυτοκινήτων SIXT, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Οι μετακινήσεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα γίνονται με την εγγύηση και τη σιγουριά της SIXT. Η ΚΑΕ προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρία LION RENTAL AE, αποκλειστική δικαιούχο του ονόματος SIXT, στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος 2008-2009. Μια συνεργασία, η οποία ξεκινά φέτος και στόχος είναι να συνεχιστεί και στο μέλλον. Τα αυτοκίνητα παραδόθηκαν, ήδη, στους παίκτες και στα μέλη της ομάδας.

O γενικός διευθυντής της SIXT, Σταμάτης Μουζάκης, δήλωσε για αυτήν τη συνεργασία: «Η εταιρία SIXT παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στον αθλητισμό και είναι αρωγός σε κάθε σημαντική, νέα και φιλόδοξη προσπάθεια. Κάτω από αυτό το πρίσμα, δε θα μπορούσε να αδιαφορήσει για την προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ. Είναι η πιο, σημαντικά, αναπτυσσόμενη ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα και η εταιρία μας θέλει να αναπτύξει, ακόμα περισσότερο, το δίκτυό της σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας. Ξεκινάμε μαζί, λοιπόν, μια πορεία, που ελπίζουμε ότι θα είναι ΜΟΝΟ ανοδική και για τα δύο μέρη».

Η εταιρία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1998 και ξεκίνησε να λειτουργεί, κανονικά, τον Ιανουάριο του 1999. Η πετυχημένη ανάπτυξη της εταιρίας στην Ελλάδα άρχισε, με την ίδρυση πέντε σταθμών ενοικίασης στην Αθήνα. Σήμερα, το δίκτυο αποτελείται από περισσότερους από 112 σταθμούς εξυπηρέτησης, στις σημαντικότερες περιοχές της χώρας (νησιά - αεροδρόμια) και συνεχίζει να επεκτείνεται.

Η δυναμική εκκίνηση στην αγορά μεταφράζεται σε στόλο, που ανέρχεται σήμερα στα 12.000 αυτοκίνητα. Ο στόλος είναι, μόλις, οκτώ μηνών και ο καθορισμένος χρόνος ανανέωσής του είναι οι 12 μήνες. Η LION RENTAL ασχολείται, επίσης, με μακροχρόνιες μισθώσεις, παρέχοντας σε εταιρίες το πλεονέκτημα απόκτησης καινούργιων αυτοκινήτων της επιλογής τους, με την καταβολή ενός μηνιαίου μισθώματος.

Το δυναμικό marketing, οι σημαντικές συνεργασίες και η εξυπηρέτηση SIXT, είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας μας, με αποτέλεσμα η SIXT να είναι πρωτοπόρος στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή, το αυτοκίνητο που θέλουν, στην καλύτερη τιμή"!

Τέλος, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12.00, στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας, για την περίοδο 2008-09. Ο ΠΑΟΚ, μετά από αρκετά χρόνια, συνεργάζεται και πάλι με τη Reebok και ευελπιστεί ότι η συνεργασία αυτή θα συνδυαστεί, όπως και στο παρελθόν, με σπουδαίες επιτυχίες.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής, Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube