Στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής (10/10) προπόνησης των ποδοσφαιριστών οι φίλοι της ομάδας, διακόπτοντας το πρόγραμμά τους για περίπου δέκα λεπτά. Το αίτημά των 200 περίπου φίλων των Κρητικών δεν ήταν άλλο απ’ την αποχώρηση του Φανούρη Βατσινά απ’ την ΠΑΕ, ενώ επιχείρησαν να συναντηθούν με ανθρώπους της διοίκησης όμως τα γραφεία στο προπονητικό κέντρο ήταν κλειστά. Έπειτα μετέβησαν και στα γραφεία της επιχείρησης του «ισχυρού» άνδρα του συλλόγου για να ζητήσουν με συνθήματα την αποχώρησή του απ’ την ΠΑΕ.

Τονίζεται πως δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό έκτροπο αφού οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» κινητοποιήθηκαν ειρηνικά. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μετά το συλλαλητήριο που ο κόσμος «διαδήλωσε» για τον ίδιο λόγο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανάπτυξη, τελειώματα και… φωνές για «quality» από Νίστρουπ!

Νίστρουπ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας με όλα τα εφόδια να φτάσει στην κορυφή»

Η «κιτρινόμαυρη» Άρτα υποδέχθηκε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ΑΕΚ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Καλαμάτας για Γκώνια: «Ξεχωριστός άνθρωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Asteras AKTOR: Μάρκος και Παπαντωνόπουλος εντάχθηκαν στο τμήμα σκάουτινγκ των Αρκάδων

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

TAGS: ΟΦΗ