Στη σοβαρότητα που επέδειξαν οι παίκτες του, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, απέδωσε την άνετη επικράτηση επί του Αιγάλεω, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο «δράκος» εξήρε τον αντίπαλο, ως ομάδα μέσα στο παρκέ, αφού δημιούργησε εκνευρισμό στους «ερυθρόλευκους». Όμως, πιστεύει πως, στη συνέχεια, ο έλεγχος του ρυθμού έδωσε το «πάνω χέρι» στην ομάδα του. Πιστεύει πως η ομάδα του σταθεροποιεί την απόδοσή της, από αγώνα σε αγώνα. Τέλος, ευχήθηκε καλή συνέχεια στους «κυανόλευκους» και ελπίζει σε καλύτερο μπάσκετ, στη συνέχεια. Από την πλευρά του, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να κάνει περήφανους τους φίλους της. Θεωρεί πως η επικράτηση του Ολυμπιακού στα ριμπάουντ έκρινε την αναμέτρηση, όμως περίμενε περισσότερη ευστοχία σε μερικά ελεύθερα σουτ. Πιστεύει πως ακόμα οι νέοι παίκτες δεν έχουν μπει στο κλίμα και θεωρεί πως ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ του «Σίτι», στη συνέχεια. Ευχαρίστησε τον κόσμο και ζήτησε και στο μέλλον τη συμπαράστασή του.
Αναλυτικά:
Παναγιώτης Γιαννάκης: «Ήρθαμε για να παίξουμε εδώ, γνωρίζοντας ότι το Αιγάλεω έχει θέληση, πάθος, μυαλό κι, αν δεν είσαι σοβαρός, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Στην αρχή, το Αιγάλεω μας δημιούργησε νευρικότητα, αλλά, όσο πέρναγε η ώρα, καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Εμείς, κάθε μέρα, πρέπει να βελτιώνουμε τον χρόνο της σταθερότητας στην απόδοσή μας, άσχετα με το γήπεδο που θα παίζουμε. Καλή τύχη στο Αιγάλεω, έχω μεγαλώσει με αυτά τα παιδιά, εδώ γύρω και νομίζω ότι μπορούμε, στη συνέχεια, να δούμε πιο θεαματικό μπάσκετ».
Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Να ευχαριστήσω πολύ τον κόουτς, για τα καλά του λόγια. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε, για ακόμα μια φορά, τον κόσμο μας και τις γειτονιές της Αθήνας περήφανους και, όσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Χάσαμε, κατά κράτος, τη μάχη των ριμπάουντ και είναι λογικό αυτό, λόγω των κορμιών του Ολυμπιακού. Αυτό που με προβλημάτισε ήταν κάποια χαμένα ελεύθερα σουτ. Τις τελευταίες εβδομάδες, προσπαθούμε να βάλουμε τέσσερα νέα παιδιά στην ομάδα και δεν είναι εύκολο. Δεν απογοητευόμαστε. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα, γιατί έχουμε μεγαλύτερο βάθος από πέρυσι, αλλά χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τον περιμένουμε έτσι και στη συνέχεια, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την πορεία μας».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης