Πανευτυχής στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα δήλωσε ο Ριβάλντο σε τηλεοπτικό σταθμό της Βραζιλίας («Terra Esportes TV»), προαναγγέλλοντας την παραμονή του και τη νέα σεζόν στο «λιμάνι». Παράλληλα εξέφρασε την πικρία του για τη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας.
«Προς το παρόν έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, οπότε σκοπεύω να παραμείνω εδώ. Προτιμώ να μείνω εκτός κι αν συμβεί κάτι αναπάντεχο στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Ο σύλλογος μου παρέχει έναν μεταφραστή που συνοδεύει πάντα. Η ζωή εδώ είναι υπέροχη, μοιάζει λίγο με τη Βραζιλία και ο κόσμος με λατρεύει», δήλωσε ο Βραζιλιάνος σταρ, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως απουσιάζει μονίμως από το απουσιολόγιο του Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα για τη «σελεσάο». «Αν ήμουν ένας παίκτης που μόλις τώρα ξεκινάω την καριέρα μου, όλα θα ήταν καλά. Αλλά ήδη έχω αγωνιστεί σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, ένα Κόπα Αμέρικα και Αρκετά προκριματικά. Ο Παρέιρα και οι συνεργάτες του με γνωρίζουν, οπότε η μη κλήση μου δεν έχει σχέση με το γεγονός πως αγωνίζομαι στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος πως αν ο Ρονάλντο ερχόταν να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, θα τον καλούσε στην Εθνική. Θεωρώ ότι ο παραγκωνισμός μου είναι επιλογή του Παρέιρα, ο οποίος πιστεύει πως δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα μου. Αλλά εκείνος είναι έξυπνος προπονητής κι εγώ συνεχίζω να δουλεύω», δήλωσε σχετικά ο «Ρίμπο».
Οκκάς: «Πίστευα στο νταμπλ»
Ουδέποτε έχασε τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του την πίστη για την κατάκτηση του νταμπλ. Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Οκκάς απαντώντας σε φιλάθλους του Ολυμπιακού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (www.okkas.gr) επισημαίνοντας, ωστόσο, πως η επιτυχία δεν είναι δεδομένη και πως χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα για να μη βρεθούν οι «ερυθρόλευκοι» προ εκπλήξεων στους δύο τελικούς που απομένουν.
«Αν δεν πιστεύαμε στο νταμπλ θα ήταν καλύτερα να τα μαζεύαμε και να αλλάζαμε ομάδα. Πάντα το πιστεύαμε και συνεχίζουμε να το πιστεύουμε, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί μέχρι το τέλος για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν ήταν εύκολο, όπως δεν θα είναι κι αυτό του Καυτατζογλείου. Προτεραιότητά μας είναι ο τελικός του Κυπέλλου», δήλωσε, ενώ αναφερόμενος στο μέλλον του στην ομάδα μετά την περιπετειώδη πρώτη του χρονιά στην ομάδα τόνισε: «Θα είμαι σίγουρα στον Ολυμπιακό για δύο ακόμη χρόνια, γιατί έχω συμβόλαιο. Θα προσπαθήσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όσα χρόνια φοράω αυτή τη φανέλα. Ξέρω σε ποια ομάδα βρίσκομαι και πόσο απαιτητικός είναι ο κόσμος. Εύχομαι να του δώσουμε τη χαρά που θέλει. Ένας ποδοσφαιριστής προσπαθεί πάντα να βελτιώνεται».