Στην διάψευση-για μία ακόμα φορά -των σεναρίων που τον θέλουν να φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης προέβη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο αρχηγός των « Λιονταριών» αν και, όπως ο ίδιος παραδέχεται ,είναι απογοητευμένος από την αποτυχία της «βασίλισσας» να σηκώσει κάποιο τρόπαιο επί δύο συνεχόμενες χρονιές, θα συνεχίζει να φορά την φανέλα της, καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εκεί ζωή του.

«Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που για δύο χρόνια δεν έχω κατακτήσει κάποιο τίτλο. Αυτό το γεγονός είναι λυπηρό για όλους στην ομάδα ωστόσο εγώ είμαι πολύ χαρούμενος από την παραμονή μου στην ομάδα και θέλω να κατακτήσω τίτλους» υποστήριξε ο 30χρονος ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ισπανία εφόσον το επιθυμεί και η διοίκηση.

Η παραμονή του Βαλντερέι Λουξεμπούργκο στον πάγκο της ομάδας χαροποιεί ιδιαίτερα τον παίκτη αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που εκτιμά τόσο ως προπονητή όσο και ως προσωπικότητα.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Πανούτσου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube