Ανήσυχος για τις δυσκολίες που προκαλεί στους φίλους της Λίβερπουλ η τιμωρία της Ατλέτικο Μαδρίτης, εμφανίστηκε ο Ράφα Μπενίτεθ. Μπορεί η τιμωρία να υποχρεώνει τους Ισπανούς να αγωνιστούν 300 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα τους, ωστόσο, η απρόσμενη αλλαγή στο πρόγραμμα, προκαλεί δυσκολίες στη μετακίνηση των οπαδών των «Ρεντς», ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, την Τετάρτη (22/10), για την Τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Οι οπαδοί μας έχουν απίστευτο πάθος με την ομάδα και διανύουν την Ευρώπη σε όλα τα μήκη και πλάτη της, για να μας συμπαρασταθούν» δήλωσε ο Μπενίτεθ, στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την απόφαση της UEFA τόνισε πως: «Καταλαβαίνουμε πως η UEFA πρέπει να παίρνει μέτρα σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, η απόφασή της ίσως ήρθε λίγο αργά. Ανησυχούμε, το να αλλάξει το χρονικό σημείο του παιχνιδιού σε τόσο προχωρημένο στάδιο, χρονικά, θα προκαλέσει πρόβλημα στον όγκο των φιλάθλων μας που πρόκειται να ταξιδέψουν. Αυτό είναι άδικο

Ο Φερνάντο Τόρες, από την πλευρά του, εμφανίστηκε απογοητευμένος που η πολυαναμενόμενη «επιστροφή» του στο Βιθέντε Καλντερόν δε θα πραγματοποιηθεί.
«Ήταν τα χειρότερα και τα πιο απροσδόκητα νέα που μπορούσα να ακούσω. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω και νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί μια φόρμουλα. Βέβαια, είναι ντροπή, για την ιστορία της ομάδας, αυτά που συνέβησαν στο παιχνίδι της Ατλέτικο με τη Μαρσέιγ» τόνισε ο 24χρονος, πρώην επιθετικός της Ατλέτικο.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τους έπιασε... τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς

Η απόλυτη αποθέωση και standing ovation: Στο πόδι το Άνφιλντ για χάρη του Ρόμπερτσον

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Στέρλινγκ!

Νεαρός ποδοσφαιριστής σόκαρε τη Γιουνάιτεντ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος πριν κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα!

Πετάει σαν… παγώνι η Λιντς, σκόρπισε τη Νιούκαστλ και παραμένει αήττητη!

Ξανά στη Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ, δουλεύει για το δίπλωμα προπονητικής!

VAR και AVAR από το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» έμειναν εκτός ορισμών διαιτησίας για την επόμενη αγωνιστική!

Ντε Τσέρμπι: «Ο Ριτσάρλισον δεν πρόκειται να παίξει ξανά»