Ήταν εδώ και καιρό γνωστό πως οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού στην Α1 μπάσκετ, θα μεταδίδονταν τη φετινή περίοδο από τον ΑΝΤ1. Όμως, την Τετάρτη, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε και, τυπικά, τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο θα έχει δικαίωμα μετάδοσης των αναμετρήσεω των Πειραιωτών, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει τη χαρά να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον όμιλο ΑΝΤ1, για τη μετάδοση των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος, για τις περιόδους 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δήλωσε πως: «Καλωσορίζουμε τον ΑΝΤ1 στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ελπίζουμε τώρα, που το μπάσκετ ξαναγυρίζει στον ΑΝΤ1, μετά από πολλά χρόνια, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, για τη βελτίωση όλων των συνθηκών του πρωταθλήματος και των ομάδων. Εμείς, θα είμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια, πράγμα που κάνουμε καθημερινά».

Ο διευθυντής marketing & εμπορικής ανάπτυξης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Νίκος Λεπενιώτης, τόνισε πως: «Είμαστε χαρούμενοι, καθώς τα εκατομμύρια των οπαδών μας, εντός και εκτός Ελλάδας, θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από το πρόγραμμα του ομίλου ΑΝΤ1, να παρακολουθούν τους αγώνες και τις επιτυχίες της αγαπημένης τους ομάδας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το διάλειμμα δεκαετιών τελείωσε - Η αυτοκρατορία επιστρέφει»: Το κάλεσμα του Super 3 για την υποδοχή στον Σπανούλη

Πετρίδης: «Περισσότερες οι πιθανότητες για Όσμαν - Τα σενάρια για την εξάδα του 4ου τελικού»

Ζέρβας: «Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ-Παπανικολάου - Ο Ολυμπιακός έχει να δει γκαρντ σαν τον Φουρνιέ από την εποχή Σπανούλη»

Τιμωρήθηκε από την ΕΕΑ ο Προμηθέας - Η αντίδραση των Πατρινών: «Επιλεκτική μεταχείριση, η αλήθεια θα λάμψει»

Πρόστιμο της ΔΕΑΒ στον Γιώργο Μπαρτζώκα

Υποτροπή ο Ρογκαβόπουλος, χάνει τους υπόλοιπους τελικούς

Λεσόρ: «Δεν είχαμε τόσο διαφορετική αντιμετώπιση ποτέ άλλοτε - Ας αφήσουν τους παίκτες να επιλέξουν το αποτέλεσμα»

ΔΕΑΒ: Ποινή μία αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό, πρόστιμο σε Γιαννακόπουλο

Ολυμπιακός: Την τελευταία στιγμή για Ντόρσεϊ και Παπανικολάου στον τέταρτο τελικό

Κοντός: «Ζητήσαμε και κάναμε συνάντηση με την ΕΟΚ - Περιμένουμε την αντίδρασή τους στα αιτήματά μας»