Οι πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ έχουν αρχίσει να πονοκεφαλιάζουν τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο, στο κλειστό της Νεάπολης. Ο «τίγρης» ανέλυσε την κατάσταση, με αφορμή και την αναβολή του αγώνα με την Καβάλα στην πρεμιέρα και φάνηκε πως ψάχνει να βρει τις λύσεις για να ξεπεράσουν οι «βυσσινί» όλες τις κακοτοπιές.

«Είμαι αρκετά προβληματισμένος, καθώς με όλες αυτές τις καταστάσεις που συνέβησαν, η ομάδα έμεινε δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα, φιλικό ή επίσημο. Όλα αυτά, έχουν, σίγουρα, επιρροή στην ομάδα μας. Ο Μανωλόπουλος είναι τραυματίας και δε θα αγωνιστεί, ο Ματαλόν, επίσης, είναι αμφίβολος για τον αγώνα. Επιπλέον, υπάρχει η εκκρεμοδικία για τις περιπτώσεις των Λαμπρόπουλου και Ζάρα», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Μακεδόνα τεχνικού.

Για τον αγώνα με την «Ένωση», επισήμανε πως: «Όλα αυτά τα προβλήματα, κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο αντίπαλός μας, στην πρεμιέρα, εντυπωσίασε με την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με εμπειρία και μπορεί να κάνει μια καλή χρονιά, χρειάζεται, λοιπόν, εμείς να προσέξουμε ιδιαίτερα και, με όλες τις δυνάμεις μας, να προσπαθήσουμε για κάτι καλό. Θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας στο πλευρό μας, για να μας βοηθήσει στο δύσκολο έργο μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube