Σίγουρα στην ΑΕΚ κανείς δεν περίμενε πως το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον Θρασύβουλου θα ήταν τόσο κομβικής σημασίας για τη συνέχεια. Το διπλό στη Φυλή αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος θέλει να ελπίζει πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει την πρώτη φετινή της εκτός έδρας νίκη. Θέση στο αρχικό σχήμα παίρνουν οι Χουανφράν, Καφές και Ζορμπάς.


Με τρεις αλλαγές

Χουανφράν, Καφές και Ζορμπάς θα είναι τα νέα πρόσωπα της ΑΕΚ στον αγώνα της Φυλής. Η επιθυμία για επιστροφή στις νίκες είναι μεγάλη, καθώς ενδεχόμενη νέα απώλεια θα δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της «Ένωσης». Ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του 4-4-2 με τους Σάχα, Χουανφράν, Γεωργέα, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλο, Καφέ, Πελετιέρι, Σκόκο, Ζορμπά, Μπλάνκο και Τζεμπούρ να παίρνουν φανέλα βασικού.


Τρίτη επιλογή ο Ράμος

Η απόφαση του Γιώργου Δώνη να αφήσει και πάλι τον Έντσον Ράμος εκτός αποστολής, παρότι δεν έχει δεξιό μπακ που να είναι τόσο καλός επιθετικά, φανερώνει την δυσαρέσκεια του Γιώργου Δώνη για την αγωνιστική κατάσταση του Βραζιλιάνου. Αυτή είναι η δεύτερη φορά στα τρία τελευταία ματς, όπου ο 22χρονος δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή. Στο τελευταίο δίτερμα μάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν οι Γεωργέας, Κουτρουμάνος στη θέση του δεξιού μπακ.

Aναλυτικά οι 18 που επέλεξε ο 39χρονος κόουτς: Σαχα, Μάχο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Χουανφράν, Γεωργέας, Κουτρομάνος, Ζορμπάς, Χετεμάι, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Πελετιέρι, Καφές, Λαγός, Σκόκο, Εντίνιο, Μπλάνκο, Τζεμπούρ.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν αύριο στις 10.00 (κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους).

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μαντούκα

Με προσωπικό γυμναστή δουλεύει τις τελευταίες ημέρες ο Γκουστάβο Μαντούκα, ώστε να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων το συντομότερο δυνατόν. Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε σήμερα για πρώτη φορά τα 2/3 του προγράμματος της ομάδας. Άγγελος Μπασινάς και Σωτήρης Κυργιάκος ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο και ξεκίνησαν τρέξιμο στο γήπεδο.

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.