Δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα της ηπατίτιδας του Χάρι Κιούελ, όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο μάνατζερ του διεθνούς Αυστραλού μέσου της Γαλατάσαραϊ. Το συγκεκριμένο θέμα γνωστοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά από τον έλεγχο ντόπινγκ, στον οποίο υποβλήθηκε ο πρώην άσος των Λιντς, Λίβερπουλ, ύστερα από τον αγώνα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τον Ολυμπιακό. Ο τουρκικός Τύπος έδωσε έκταση στο θέμα, κάνοντάς το πιο σοβαρό από ότι θεωρούνταν. Έτσι, ο Μπέρνι Μάντιτς, μιλώντας την Πέμπτη στη «Sydney Morning Herald», διαβεβαίωσε ότι η ασθένεια είναι αυτοάνοση και δεν αποτελεί πρόβλημα για τον παίκτη.
Μάλιστα, διευκρίνισε πως η ηπατίτιδα ταλαιπωρεί τον 30χρονο παίκτη εδώ και χρόνια, κάτι που γνωρίζουν όλοι στις πρώην και νυν ομάδες τους, όπως και στη FIFA.
«Είναι σαν κάποιος να υποφέρει από άσθμα ή διαβήτη. Ζεις με αυτό. Μπορεί να παίξει για κάποια χρόνια ακόμη σε υψηλό επίπεδο και δεν αναζητά δικαιολογίες στην ασθένειά του», ήταν οι σχετικές δηλώσεις του μάνατζερ του διεθνούς άσου.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης