Με αρκετές απουσίες, κυρίως στην άμυνα, θα ταξιδέψει στην Κρήτη η Σκόντα Ξάνθη, για το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Ο Γιώργος Παράσχος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παπαδημητρίου, Τζιωρτζόπουλο, Αβενάντο, Μασιέλ και Φεριέρ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή.

Ο τεχνικός των «Ακριτών» θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Απών θα είναι ο Βίκτορ Αγκάλι, που θα εκτίσει ποινή μια αγωνιστικής, λόγω καρτών.

Στο μεταξύ, με τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας, η διοίκηση της ΠΑΕ,έστειλε επιστολή στη διοργανώτρια αρχή, ζητώντας να πληροφορηθεί αν έχει γίνει προκήρυξη για τις θέσεις του γενικού διευθυντή και του προϊσταμένου οικονομικών υπηρεσιών και αν υπάρχουν ονόματα υποψηφίων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Ξάνθη