Ως μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη, ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Ξάνθης στο χθεσινό(2/11) παιχνίδι, Δημήτρης Σουάνης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας. «Είναι μεγάλη νίκη για την ομάδα μας καθώς πιστοποιεί την πολύ καλή μας παρουσία στο πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 23χρονος, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα, δηλαδή να πάρει η ομάδα του τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Δημήτρη, καταρχήν συγχαρητήρια για τα τέρματα που πέτυχες αλλά και για την νίκη της ομάδας σου. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

«Είναι μεγάλη νίκη για την ομάδα μας καθώς πιστοποιεί την πολύ καλή μας παρουσία στο πρωτάθλημα. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και στο τέλος κατακτήσαμε τους βαθμούς της νίκης. Χαίρομαι που είμαι αυτός που πέτυχε τα γκολ της νίκης τα οποία είναι και τα πρώτα που σημειώνω με την φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ αλλά σημασία έχει ότι νικήσαμε και βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία».

Πως βλέπεις την δική σου συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League;

«Το ότι πέτυχα 2 γκολ δεν σημαίνει τίποτα. Η ομάδα έχει καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει σε κάθε προπόνηση να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αυτό έκανα ως τώρα, αυτό θα συνεχίσω να κάνω και καθημερινά ώστε να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να είμαι έτοιμος όποτε το κρίνουν οι προπονητές μου και με χρειαστεί η ομάδα».

Σε λίγες μέρες υπάρχει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ φιλοξενείται στην έδρα σας. Πόσο θα σας βοηθήσει η νίκη επί του ΟΦΗ;

«Καταρχήν ξεχνάμε το ματς με τον ΟΦΗ. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και αυτό είναι όλο. Ήδη το μυαλό όλης της ομάδας βρίσκεται στο επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να αναπαυτείς, καθώς οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και πρέπει να συγκεντρώνεσαι σε αυτούς. Ήδη ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Η ομάδα βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και ο κόσμος δείχνει με την παρουσία ότι είναι κοντά σας. Τι ζητάς από τους φιλάθλους το Σάββατο;

«Είμαι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει φέτος στην ομάδα οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω για την παρουσία των φιλάθλων τα προηγούμενα χρόνια. Στην αναμέτρηση εναντίον του Θρασύβουλου μας υποστήριξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και με την συμπαράσταση τους πήραμε τους βαθμούς της νίκης. Στην Λειβαδεία ταξίδεψαν και μας συμπαραστάθηκαν ενώ εναντίον του Πανσερραικού ήταν και πάλι κοντά μας. Πιστεύω πως και εναντίον της ΑΕΚ θα είναι κοντά μας και θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης».

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβανιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

TAGS: Ξάνθη