Τα εξαιρετικά αποτελέσματα και η δεύτερη θέση στη βαθμολογία έχουν ανοίξει την όρεξη για μεγαλύτερες επιτυχίες στη Skoda Ξάνθη, όπως δήλωσε ο Χάρης Παππάς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμέναμε να κάνουμε καλή πορεία, αλλά δεν ήμασταν τόσο αισιόδοξοι. Όπως βλέπω το υλικό της ομάδας, θα συνεχίσουμε έτσι. Βάσει αυτών που βλέπουμε κάθε μέρα, πιστεύω πως θα υπάρχει συνέχεια. Πού μπορούμε να φτάσουμε θα φανεί στο μέλλον. Έχουμε μερικά δύσκολα ματς και πιστεύω μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε», δήλωσε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός.

Όσο για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου με αντίπαλο την πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ, είπε: «Είναι ένα ντέρμπι, αλλά εμείς θα κατέβουμε για να κερδίσουμε. Λογικό είναι στις ομάδες που έχουν προβλήματα να βοηθιέται ο αντίπαλος. Ελπίζω να μας... βοηθήσουν και εμάς». Ο ίδιος αντιμετωπίζει το ματς αυτό σαν όλα τα άλλα: «Είναι ένα απλό παιχνίδι για μένα. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».

Μιλώντας για τη νίκη επί του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, ο βραχύσωμος άσος είπε: «Ελέγχαμε το ματς εκτός από ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτό βοήθησε ότι τα παιδιά του ΟΦΗ είχαν πολλά προβλήματα και φαινόταν από τις κινήσεις τους, αλλά και τον τρόπο που αντιμετώπισαν το ματς».

Ο Χάρης Παππάς εξήρε τη συμβολή του Γιώργου Παράσχου, αλλά και του προκατόχου του στον πάγκο της ομάδας, Γιάννη Μαντζουράκη, στην εξαιρετική πορεία των ακριτών. «Σιγά-σιγά φαίνεται το στίγμα του προπονητή και φαίνεται από τα αποτελέσματα. Πρέπει όμως να ευχαριστήσουμε και τον κ. Μαντζουράκη, ο οποίος έφτιαξε αυτή την ομάδα και έχει και αυτός ένα μερίδιο. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον κύριο Παράσχο. Μιλάνε τα αποτελέσματα από μόνα τους. Εδώ και τρεις-τέσσερις αγωνιστικές βελτιώνουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, δηλαδή κερδίζουμε όπως θέλουμε κιόλας. Είχαμε κάποια τυχερά αποτελέσματα στην αρχή. Κυκλοφορούμε καλύτερα την μπάλα και ξέρουμε σε κάθε ματς τα τρωτά σημεία του αντιπάλου, αλλά και πως πρέπει να παίξουμε».

Τέλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις συνθήκες εργασίας στην Ξάνθη και υποσχέθηκε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις από τον ίδιο. «Πιστεύω πως τις εγκαταστάσεις που έχει η ομάδα δεν τις έχει καμία στην Ελλάδα. Έχει πολλά προπονητικά γήπεδα και ξενοδοχείο δίπλα στις εγκαταστάσεις. Γενικά λειτουργούν όλα σε ευρωπαϊκά επίπεδα. Το σίγουρο είναι πως εγώ θα είμαι πιο ανανεωμένος και καλύτερος στη συνέχεια».

Επιμέλεια: Ευθύμης Καλόστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: Ξάνθη