Τέλος ο Ρούουντ Γκούλιτ από τη Φέγενορντ! Όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του συλλόγου ο παλαίμαχος Ολλανδός διεθνής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ρότερνταμ. Η πρώην κάτοχος του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε την Κυριακή της Ντεν Χάαγκ με 6-3, και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, 25 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Αϊντχόβεν.

Το πρωί της Δευτέρας συνεδρίασαν οι διοικούντες του συλλόγου, προκειμένου να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα της ομάδας στη σεζόν που τέλειωσε και αποφάσισαν την απομάκρυνση του Γκούλιτ, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας τον Ιούλιο του 2004, «εξαιτίας των απογοητευτικών αποτελεσμάτων στη διάρκεια της περιόδου».

«Πάντα είναι αποκαρδιωτικό, όταν φεύγουν οι προπονητές» δήλωσε ο πρόεδρος της Φέγενορντ, Γιόριεν φαν ντεν Χέρικ, στην ιστοσελίδα της ομάδας. «Ομως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου όπως ελπίζαμε». Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ολλανδικός ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε πως ο Γκούλιτ υπέβαλε την παραίτησή του, επειδή αισθάνθηκε ότι δεν στηρίχτηκε επαρκώς από τη διοίκηση.


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ