Η αναμέτρηση με τη Σιένα, που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (20:45) για την τέταρτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Ευρωλίγκας, είναι πλέον στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Η νίκη είναι απαραίτητη για να εξακολουθούν οι «πράσινοι» να ελπίζουν σε μία από τις πρώτες θέσεις του γκρουπ τους. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού και ο Βασίλης Σπανούλης προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, αφότου αγωνίστηκε απέναντι στα Τρίκαλα το Σάββατο χωρίς ενοχλήσεις στο πέλμα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε πόσο διαφορετικός είναι ο αγώνας της Πέμπτης. «Θα πρέπει να είμαστε σε πολύ μεγαλύτερη εγρήγορση, να διορθώσουμε λάθη, να είμαστε συγκεντρωμένοι και συγκροτημένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα δύο παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση. Ο αγώνας της Πέμπτης είναι τελείως διαφορετικός. Ακόμη και η… μπάλα θα είναι διαφορετική! Η Σιένα παίζει σε ψηλό ρυθμό, χρησιμοποιεί τη δύναμη, πιέζει πολύ την μπάλα, είναι αθλητική ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με το Σάββατο. Το θετικό είναι πως όλοι οι παίκτες είναι παρόντες», τόνισε ο συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

* Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Σιένα διατίθενται από σήμερα ως και την Τετάρτη από τη Θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ. και στο PAO Shop (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία) ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Παράλληλα, από τη Θύρα 10 συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube